Nokia Lumina 520 hány napot, órát kéne bírnia az aksinak?
Figyelt kérdés
Pár hete vettem, szinte naponta tölthetem, pedig alig használom, csak telefonálásra, netet nem azon nézek.2013. dec. 18. 19:18
2/5 anonim válasza:
Szerintem vidd szervízbe. Nekem is ilyen telóm van, szintén pár hetes és kb 5-6 napot bír ki egy töltéssel, pedig én sokszor bekapcsolva felejtem a wifit, ami nagyon meríti az aksit. Az, hogy naponta töltöd, akkor normális okostelóknál, ha már féléve - éve használod, de egy pár hetes, szinte új telefonnál ez hiba.
3/5 anonim válasza:
Az okostelefonok sokat esznek. Talán olvasd el a saját készüléked specifikációit. És nézd meg a beállításokat is. Ne engedd a neten bóklászni, pontos időt, időjárást keresni.
4/5 anonim válasza:
"Az akkumulátoros üzemidő nem rossz, de ne várjunk semmi falrengetőt. Átlagos használat mellett másfél-két napot elketyeg a kis Nokia úgy, hogy nem nagyon figyeltem arra, hogy az adatkommunikációs szolgáltatásokat energiahatékonyan paraméterezzem. Töltést gépről és természetesen konnektorból is vesz fel a cucc."
Szal ennyi!
5/5 anonim válasza:
Aktív használat és háttérfolyamatok mellett 1 nap az teljesen átlagos, egy kis odafigyeléssel lehet 2, max 3 napot kicsikarni belőle, de akkor már minek veszünk okostelefont ha nem használjuk ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!