Segítség kéne! Milyen telefonokat javasoltok?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok,és nagyon rossz a telóm,újat szeretnék.(galaxy mini) milyet vegyek? az s3 mini meg az xperia l tetszik,zenét hallgatni,netezni,játszani kéne a telefon. mást milyet tanácsoltok? mindenképp fontos hogy androidos legyen,és 50000 ft-nál nem igazán tudok többet gyűjteni rá,max egy 5000-sel. fontos hogy legyen előlapi kamerája is,mert nekem ez kell.és ha van rá aranyos szilikon tok az sem hátrány(gyűjtő vagyok).kérlek segítsetek,januárig szeretnék egy új telefont!! előre is köszönöm2013. dec. 18. 18:07
2/6 anonim válasza:
Szerintem is inkább az L
3/6 A kérdező kommentje:
És egyéb ötletek?
2013. dec. 18. 20:11
5/6 anonim válasza:
Szia! Én másfél órája kaptam meg a SONY XPERIA L telefonomat (fehér) és imádom.. samsungom volt.. de azt ink nem ajánlom. mondjuk ez emberfüggő.. szóval szerintem Vegyél L-t
könnyű, könnyen kezelhető. letisztult, szép...gyors....de ezeket sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!