Samsung Galaxy Ace 3 rezgő (haptikus) visszajelzés hogyan?
szerintem se lehet :/
neked a telefon hamar lemerül?
jaja, sajna :/ olyan 2 nap körül kibírja, ha spórolok az aksival, de 1,5 talán az átlag, ha intenzíven nyomatom, akkor kb 1 nap..
előző telóm Xperia J, kibírt 2 napot átlagosan
be kell állítani energiatakatrékos módba... nincs ilyen opció, de wifit ki kell nyomni ha nem használod, fényerőt levenni, ha nem kell nagy fényerő, progikat bezárni a háttérbe, amik futnak, memóriát kitisztítani, ha nem használod a telót, én rootoltam, így ki tudtam gyomlálni a felesleges appokat, amire nincs szükség, így ez is javított a helyzeten, widgetből is csak 1 db van, egy digitális óra...
szóval sok kis aprósággal lehet javítani a helyzeten...
A wifivel van egy kis gond nálam, hogy szakadozik néha, meg ingadozik a jel, holott fél méterre vagyok a routertől
köszönöm, most már nekem sincs sok widget, a wifit ha nem használom kikapcsolom meg amik háttérben futnak azokat is.
Nekem a wifivel még nem volt ilyen amikor mellette voltam teljesen volt bár nem nagyon figyeltem hanyason van nekem még nem akadozott nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!