Megéri megvenni ezt a Samsung készüléket?
Sziasztok!
Samsung S4 Minit szeretnék venni, de nem tudom hol lenne érdemes! Mi a véleményetek erről:
HU boxban gondoltam, amire ezt írták:HU Box:2 év Hu garanciás készülék egy teljes csomag. Minden gyári tartozékkal, és magyar nyelvű ² menüvel. A garanciát a gyártó álltal meghatározott szervízekben lehet érvényesíteni. Az ár 27% os áfát tatalmazza. Teljesen új készülék.
Ez hihető? Megéri innen megrendelni szerintetek?
Köszi a válaszokat előre is!!
Mindjárt jönnek a válaszok,hogy Samsungot ne vegyél,meg hogy inkább Xperia SP-t vegyél stb..
A Samsungokat én se szeretem annyira ,de ez a telefon meg tetszett és meg vettem,nem bántam meg.3 hónapja van meg,gondom még nem volt vele,egyszer sem fagyott le.Én csak ajánlani tudom.Tesomnak SP-je van,2 hónapja van meg neki de már 2x volt vele szervizbe.
"Mindjárt jönnek a válaszok,hogy Samsungot ne vegyél,meg hogy inkább Xperia SP-t vegyél stb.. "
Nem, inkább Optimus G, vagy Nexus 4. :D
Csak ha megbizható akkor vegyél online.Pl.:GSM Line meg ilyenek mert ezek megbízható oldalak,de ilyen jófogásos meg apródos oldalakat felejtsd el mert nem megbízhatóak.(tapasztalatból mondom)
De ha olcsóbban meg tudod venni mondjuk a gsmlineon akkor inkább ott vedd mint a mediába mert szerintem ott drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!