Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A HTC One játssza le legszebbe...

A HTC One játssza le legszebben a zenéket a telefonok közül?

Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 19:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A marketingesei azt mondják.
2013. dec. 17. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Meg akinek volt már a kezébe azt mondja.

De ez nem meglepő, mivel nem létezik még egy telefon amibe

1) két hangszóró van (amik ráadásul nagyon minőségiek)

2) a telefon elején van, ami a leglogikusabb elhelyezése egy hangszórónak, erre a telefonok 99%-án nem elől van.

2013. dec. 17. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
5 éves nokiában is volt már 2 hangszóró...
2013. dec. 17. 19:37
 4/11 A kérdező kommentje:
2013. dec. 17. 19:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel milyen a telefon saját hangszórója, viszont hogy a HTC-nek a legpocsékabb a fejhallgató kimenete, az biztos. Mondom ezt úgy, hogy világ életemben HTC-s voltam. De egy rádugott fejhallgatóval meg se közelíti egy Nokia, vagy Iphone hangját a HTC One, Sensation, Mozart, Desire. Ezekhez volt eddig szerencsém.
2013. dec. 17. 22:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy írnom kellett volna, hogy biztos nem ez a legelső ilyen telefon, de nagyon ritka a sztereó hangszórós telefon, és az még ritkább, ahol ráadásul a telefon elejére rakták a hangszórót.

Próbáltam már pár HTC-nek a kimenetét, és semmi bajom nem volt velük. Igaz, PowerAMP-al beállítottam a hangszínt úgy, ahogy nekem tetszik, de azt minden telefonnal megszoktam csinálni.

2013. dec. 19. 16:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Mainstream zenehallgatáshoz persze jó ha EQ-val belepiszkálsz, aztán szól valahogy, csak dübörögjön, szétrántsa a bass a dobhártyát, meg kiszúrja a magas, és fas_zán szól.

Én nem erről beszélek.

Ha egy audiofil fejhallgatót ráakasztasz egy HTC-re úgy szól, mint egy mainstream 20-30 eft-ért kapható fejhallgató. Pedig nem azt várod tőle ha már kifizetsz érte 3-4x annyi pénzt.

Egy Iphone-ba bedugva (term. veszteségmentes zenével) hozza azt, amit megfizettem.

Ja, és egy hifi vagy audiofil minőségű rendszerben, EQ-nak semmilyen szinten nincs helye. Az is csak egy plusz áramkör (mindegy hogy logikai vagy analóg) beiktatása a rendszerbe, ami mindenképpen rontja a hangminőséget, egyszerűen több vezetőn több infó vész el.

2013. dec. 19. 22:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha azt írom, hogy az emberek 1%-a audiofil, akkor sokat írok. És ezeknek is a háromnegyede csak azt hiszi, hogy audiofil.

Szóval lehet már egy 50+ ezres fejhallgatónál, lossless zenét hallgatva, tökéletes hallás mellett érdemes lenne beruházni egy komolyabb hordozható lejátszóra, vagy akár egy iPhone 5C/5S-re.

De nem vagyok benne biztos, hogy az iPhone 5S jobb lenne hang terén, mint a HTC One. Nem volt alkalmam összehasonlítani még összehasonlítani a kettőt, de neten kicsit nézegettem, hogy melyikbe milyen audio chipset került, és az biztos, hogy az iPhone 5C/5S-be is jó van, sőt, az egyik legjobb, és mindenképp fejlődés a 4S/5 után, de HTC is jó munkát végzett állítólag.

Egy Engadget podcast-be Myriam Joire (van egy kis háttere az audio terén, érti a dolgát), azt mondta, hogy HTC One-on fogod a legjobb hangminőséget kapni (mobilok terén), semmi sem közelíti meg, még az iPhone-ok sem. Mondjuk amikor a HTC One megjelent még nem volt iPhone 5C/5S, szóval lehet az ő szintjüket már nem éri el hangzás terén, de harmadik helyre talán bekerülhet, ami azért nem olyan rossz.

De ez lényegtelen is, ha nem vagy kimondottan audiofil, nem fogsz különbséget észrevenni.

2013. dec. 20. 19:37
 9/11 A kérdező kommentje:
kicsit elvonatkoztattatok a témától, mert a kérdésem , szimplán arra irányult volna, hogy kihangosítva, hangszóróból ez szól e a legjobban, most a fejhallgató-fülhallgató mizériát , légyszives ignoráljátok . kösz :)
2013. dec. 20. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Megmondom neked, a HTC-nek, a One-nak is, a gyári fülessel is ordít a különbség, mondjuk egy sima Iphone 5-hez.

HTC nem tud normális DAC-ot gyártani, soha nem is tudott, és mire odaér egy Nokiához, vagy IIphone-hoz, még nem most lesz.

Megjegyzem, mindig HTC-s voltam, az is vagyok. Ez talán több a független véleménynél. Mert csak akkor szarozom le azt amit szeretek vagy pártolok, ha az valóban szar.

Nem kell hozzá audiofil beállítottságúnak lenni, barátnőm, vagy édesanyám megmondja, aki nem vesz észre különbséget egy 20-30 ezres vacak PC-s rendszer között, meg egy negyed milliós audiofil subláda között. És igen, valóban ennyire hallható a differencia. Nem azt mondom, hogy a többi ennyivel jobb, mert azért egy telefon analóg kimenete sosem lesz csúcs minőség, de a HTC valóban ennyivel rosszabb.

2013. dec. 20. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!