Vélemény a Sony Xperia SP-ről?
Figyelt kérdés
A 2,5 éves Samsung s5230amat cserélném le erre a telefonra, ezért vagyok kíváncsi ki mit mondd róla.
A másik ami még nem hagy nyugodni, hogy melyik szolgáltatónál vegyem meg..., mert most Tmobilos vagyok egy elég gáz csomagban, bár feltöltőkártyás, mobilnet nélkül, ezért akarok most már előfizetéses lenni, mert úgy kedvezőbb lenne minden.
2013. dec. 17. 17:03
1/8 anonim válasza:
Ha nincs gondod a számla fizetésével, megéri előfizusnak lenni.
A telefon meg nagyon megéri, s5230 után ámulni fogsz.
3/8 A kérdező kommentje:
Ha minden jól megy holnap már meglesz *.*
2013. dec. 18. 17:18
4/8 anonim válasza:
én karácsonyra kapom majd, már én is nagyon várom:) most galaxy y-om van, ez valami rémálom, hogy lefagy ha fel akarom oldani...:D
5/8 A kérdező kommentje:
Megvettem! Tényleg nagyon jó :)
2013. dec. 19. 21:27
6/8 rolap válasza:
énis karácfsonyra kapok egy ilyent már annyira várom mert most semmi telefonom nincs x10mini pro beszaart xd
7/8 anonim válasza:
Én is karácsonyra kaptam, most 1 hetes kb :D IMMÁDOMM <3 hihetetlenül szuper és gyors. A Galaxy minimet cseréltem erre, ami finoman szólva is egy f*s volt. Hihetetlen kb az is, hogy akkor sem lassul, fagy le, ha 20 alkalmazás nyitva van, a minifosnál meg folyton tisztítottam a ramot vagy mi a fittyfenét...amúgy a méretéért is odavagyok^^ épphogycsak elfér a zsebembe xd annyi zavar, hogy a wifit nekem elég gyengén fogja, illetve párszor ledob...valamikor úgy kell a beállításokból visszalépnem...picit zavaró...meg talán még annyi, hogy számomra elég halknak tünik kihangosítva a zene..bár lehet hogy ez a maxon bömböltetett agybadugós fülesek hiánya, ettöl lettem ilyen süket...de fülesen kiváló^^ ha engem kérdezel, soha az életbe többet samsung!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Nem tervezek Samsungot, isten ments! Nekem valahogy a sonyk jönnek be, de nagyon. Még 2007-ben kaptam egy sony k550-t azt is nagyon szerettem,ha nem ment volna el állandóan a térerő akkor biztos nem cseréltem volna le 2011-be az s5230-ra. Na de amúgy a SP-ből országos hiány van nekem azt mondta a telekomba a srác akinél vettem, és nagy mázlim volt, mert ami most nálam van az az egy darab volt az üzletbe az is félrerakva, és aki félretetette annak mégsem kellett, így megtudtam fehérbe venni ahogy azt terveztem :)
2013. dec. 21. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!