Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s androidos clone-ra...

Phoenix25 kérdése:

Iphone 5s androidos clone-ra lehet ios-t tenni?

Figyelt kérdés
azért gondolom hogy lehet mert hát androidos telefonra is lehet már ios-t tenni :)

2013. dec. 16. 22:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
nem
2013. dec. 16. 22:54
 2/14 anonim ***** válasza:
29%

Ezt a hülyeséget meg mégis honnét vetted???

A kernelt tették fel nem iPhone-ra. De az kb olyan mintha egy autóból ott lenne a 4 kerék meg az alváz.

A válasz nem nem lehet.

2013. dec. 16. 22:55
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

az az ios amit nagynehezen felhekkeltek egy telefonra sehogy nem működik, inkább csak arra jó, hogy valaki megcsinálta. Az ilyen wannabe dekirály gyerek vagyok hozzáállást pedig hanyagold, nem a telefonod alapján fognak megítélni (aki igen, azokat hagyd ott)

Vegyél valami használhatót ha nincs pénzed igazira.

2013. dec. 16. 22:56
 4/14 A kérdező kommentje:
iphone-om van ez csak 1 kérdés volt mert érdekelt :)de gondoltam hogy nem mert akkor mindenki venne 1 clone-t és ráraknßa az ios-t :D
2013. dec. 16. 23:07
 5/14 Doctor14 ***** válasza:
96%
Nem ... 1 a telepitő csomaghoz sem tudsz hozzá jutni , szóval ez itt bukik. 2- de ha mégis sikerül .. a telepitési aktiválásnál ami az apple szerverein megy bukik a mutatvány ,mert a legtőbb alkatrésznek egyéni kódja van ami alapján azonosítanak + Imei szám. Az ios-t soha nem rakták fel házilag sehol sem... Max az android platformon van egy skin amitől IOS nek látszik. Ez egy maximálisan zárt platform.
2013. dec. 17. 13:38
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Ha minőségi szoftverrel minőségi telefont akarsz, vegyél Nokiát, megfizethetőbb mint a szifon és zártabb/stabilabb mint az android. Windows Phone 8...
2013. dec. 23. 22:06
 7/14 A kérdező kommentje:
iphone jobb
2013. dec. 23. 22:33
 8/14 anonim ***** válasza:
57%

Az hogy lehet pozitív érv, hogy zártabb egy rendszer?

Az inkább negatívum.

2013. dec. 23. 22:37
 9/14 anonim ***** válasza:
62%

Negatívum? Hmm... lássuk:

-Android instabil lehet a gyártótól függően, illetve ha felraksz 10-20-30 alkalmazást máris akadozik.

-Android sokat zabál, mert extraultranyílt és nem tudják rendesen max 10-20 telefonra optimalizálni, mindegyikre optimalizálni kell, amit utólag nem teljesen lehet megoldani.

-Zárt rendszerek jellemzői: iOS: stabil, külső forrású alkalmazás sem tartalmaz vírusokat, egy-kettő van de ha odafigyelsz nincs para

Androidra kérdés nélkül felmehet, még a Play áruházból is, ugyanis én is töltöttem már fel alkalmazást, és gond nélkül pillanatokon belül megjelent, ellenőrzés nélkül.

Windows Phone is nagyjából olyan mint a szifon.

Android: 1-2 frissítés érkezik csak, utána buhera jöhet általában ezek sem főverziók csak kisebb frissítések.

iPhone: 3 teljes verzió van kiadva

Windows Phone: 2 évig kb. stabilan frissül.

2013. dec. 23. 23:16
 10/14 anonim ***** válasza:

WP-n a szoftver ellátottság még mindig siralmas sajnos.

Még legalább 1 év mire ott is normális szoftverek lesznek. Talán.

Nálam ott bukott el a wp, pedig adtam neki egy esélyt.

2013. dec. 23. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!