HTC desire 500 telefonról hogy tudok letörölni feltöltött fájlokat?
Ja és azt meg tudja mondani valaki,hogy ha az "időjárást" teszem ki háttérnek..miért áll meg egy idő után?
Jó telót választottam, vagy valami baja van? pedig nekem sokan ajánlották..:(
Feltöltött? Mármint amit gépről teszel rá? Letörölheted úgyis ahogy rátetted vagy fájlkezelővel megkeresed őket és törlöd.
Amit rámásolsz azt oda teszi ahova másolod. Ha te a polaris office mappába másolod akkor oda kerül.
De én nem tudom..hogy konkrétan hová másolom! Csak beillesztem a HTC belső tárhelyébe, és ide teszi nekem!
De másképp nem is tudom letörölni a feltöltött fájlokat???:S Csak ha összedugom a géppel a telefont?!
de ez miét nincs leírva a felhasználói kézikönyvben???:D
nembírom..akinek ilyen telója van,írja már még le...miket töltsek le rá..hogy teljesen tudjam használni!!!!
Köszönöm!!
és ha ezt a mozgó időjárást rakom ki háttérnek..miért áll le egy idő után?
kicsit fura nekem ez a telefon...és a kezelése is furcsa...pedig tetszett nagyon :D, de most mérges vok rá.:D
Egy okostelefonhoz nem csak használati utasítás kell, hanem egy kis természetes intelligencia is. Valószínű ezért nem térnek ki a használat közben előforduló kismillió dologra. Egy pendrive-hoz se adnak használati útmutatót, hogyan kell fájlokat felmásolni rá meg letörölni.
Play-ről ha letöltesz valamit az egyből települ is. Valószínű a kézikönyv kitér arra, hogy honnan lehet alkalmazásokat beszerezni.
és ha ezt a mozgó időjárást rakom ki háttérnek..miért áll le egy idő után?
Lehet nincs állandó internetkapcsolat és nem tudja folyamatosan frissíteni az időjárást, így nincs amit aztán mutasson.
Na nem mondod komolyan? hallod... ha csak ilyen bunkó stílusban tudsz reagálni, akkor inkább köszi, de nem kell!
még hogy természetes intelligencia..most van a kezemben először okostelefon...sorry,hogy nem vagyok mindennel tisztában..pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!