HTC Touch HD 2?
Szeretnék egy HTC HD2 telefont, de én nem vagyok hozzáértő, úgyhogy nem haxolgatnám. A kérdés:
- a Windows Mobile Professional rendszer ezen a telefonon stabil? van RAM szivárgás?
- Symbian operációs rendszert nem lehet rá rakni? Androidon/Windowson kívül mit lehet? mi az, ami stabil?
De pont ez a szép! Hogy nekem még most is tökéletesen elég lenne ezzel a specifikációval! A mostani telefonom se sokkal erősebb (Wave 2).
A kérdés csak az, hogy milyen oprendszerrel kérjem. (androidot nem nagyon szeretnék)
Sztem nem túlzok, ha azt mondom, nincs még egy ilyen telefon, mint ez. Melyik telefonra fogsz tetszés szerint 3 oprendszert felrakni? Mellesleg ti vagytok kibukva, mikor a kérdező egy 3 éves csúcsmodellt hasonlít össze egy mai telefonnal. Mellesleg nem csoda, hogy a HD2-t kb. bárki hozzáértő azonnal vágja, annyira egyedi telefon, mindenki ismeri, ez a mai középkategóriásokról nem igazán mondható el, jellegtelen tepsik.
Amúgy még nézegetem a Desire HD-t is, merthát erősebb, de androidos és azon a kezelőszervek kapacitívek, nem hardveresek, meg picit lassúnak mondták, meg a videóban sem volt annyira sebes, nem tudom, ezen változtattak e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!