Öcsém másodikos,néha 1-2 órára otthon szokták hagyni anyámék (nem zárják be,szomszéd olyankor mindig otthon,bármikor átmehet),meg iskolában ha tovább marad,akkor tudjon szolni.Milyen telefont vegyek neki?Ok,legyen nagy billje,meg ne a legujabb érintős8megapixeles csoda (azt majd magamnak:D)
meg persze amit nem nagy kár,ha a nemfehérek elszednek tőle,tehát max 10ezer
ötletek? (lényegelen,hogy használt vagy új)
2009. nov. 24. 20:27
1/7 anonim válasza:
Bármilyen szar kínai játéktelefon megteszi, csak világítson és adjon hangot, azzal el lesz a srácod :)
2009. nov. 24. 20:40
2/7 anonim válasza:
Most ezt mér itt kérdezed?Itt ülsz a net előtt,nézz ki vmi olcsó sz*rt,mindegy neki,csak telefonálni lehessen vele,azt meg minden mobillal lehet!
2009. nov. 24. 20:43
3/7 A kérdező kommentje:
nem játéktelefon kell
hanem ami strapabiro,nagy gombok vannak rajta,meg nagyonegyszerü menüje
és azért itt kérdezem,mertz talán ez a telefonos kategoria...hol kérdezzem,macskáknál?
értelem...
2009. nov. 25. 04:13
4/7 anonim válasza:
valami régebbi fajta nokia sztem bőven megfelel erre a célra,vagypedig menj el az öcséddel egy használtelefon
boltba és nézz vele körül.
2009. nov. 25. 20:30
5/7 anonim válasza:
Lehet kapni pl Vodafone márkájú telefon. Abban van minden ami kell sms,hívás, ébresztő, kisjáték és annyi. 4000ft ért lehet olyat kapni 8 éves gyereknek tökélletes.
2009. nov. 25. 22:43
6/7 anonim válasza:
Szerintem menj el egy használt telefon boltba. Az már szinte minden városba van. Ott vannak jó minőségű használt telefonok, amik egy felnőttnke nagyon gagyi lenne de egy 8 évesnek az álmát jelentené. 3-4000-ért lehet venni egyett ;)
2009. dec. 14. 13:06
7/7 anonim válasza:
20:43 vagyok
Szerinted az internet csupán ebből az egy honlapból áll? Értelem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!