Sony Xperia SP vagy Nokia Lumia 820?
Szebb a kijelzője, de gyengébb a felbontás, és Androidnál meg megszoktam, hogy ingyen van a navigáció, mert az egy olyan rendszer, hogy ugye lehet rá feltenni "más forrásból" is appokat, ugyanakkor talán ez a hátulütője is, képes belassulni. A Carl Zeiss optika hiába van, a képei nem annyira jók, néztem tesztképeket.
Mindkettőnek megvan a maga előnye és a maga hátránya, és teljesen döntésképtelen vagyok...
Eddig csak Androidot használtam, és valóban messze nem hibátlan a rendszer, de a 2.3.7-től 1GHz-en nem is vártam olyan sokat, szerintem a sebességgel nem lenne problémám az SP-vel. Ugyanakkor a WP8 meg tényleg rettentő jól lehet optimalizálva, kevesebbet eszik stb., csak nem annyira testreszabható, nincs annyi lehetőségem, és nincs annyi app. Pl. rendszeresen használom a Strava-t, és az nincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!