A Domino kártyával vagy a telefonnal van a baj? Esetleg mindkettő?
Tegnap még semmi gond nem volt, tudtam engem hívni, én is tudtam "visszahívást kérő sms"-t küldeni. Ma viszont már hívni sem tudtak (mintha ki lennék kapcsolva) és visszahívást sem tudtam kérni. A Domino kártya kb 1 éve volt utoljára feltöltve, de ha ez lenne a gond, küldtek volna valami felhívást, hogy le fogják tiltani vagy valami, nem?? Semmi ilyesmit nem küldtek...
Viszont már észrevettem kb 2 hónapja, hogy valami nem stimmel a telefonnal (kikapcsol, lefagy, ha pl zenét hallgattam és valaki akkor hívott nem csörgött csak rezgett pedig nem volt lenémítva és amikor felvettem nem hallottam amit a hívó mond sőt ha utána megpróbáltam újra zenét hallgatni nem szólt a zene, stb) most meg már a hívásnaplókat sem mutatja.
Sony xperia u telefonom van és t-mobilos vagyok.
A telefont időnként fel KELL tölteni ahhoz hogy életben legyen tartva, úgymond.
Ezek vannak amik ehhez kapcsolódnak:
"Feltöltőkártya lejárati idő"
"Rendelkezésre állási idő"
"Hívószám lekötési idő"
8. oldal aljától 9. oldal tetejéig:
Domino üzletszabályzat
Nagy általánosságban ha sokáig nincs használatban egyszerűen megszűnik, törlik. Mindennek meg van az ideje is, ezeknek nézz utána neked mi érvényes. Ha megszűnt a számod és a régit szeretnéd, menj be ügyfélszolgálatba és kérdezd meg kérheted e ugyanazt a számot? Van ma már szabad hívószám választás, persze + költségért. Szerintem ha szabad a régi/eddigi számod és nem adták ki automatikusan új előfizetőnek gondolom nincs akadálya hogy megkapd, csak a +költséget kell kifizetned.
Itt a gyakorin is volt már ilyen talán érthetőbb:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!