Van egy iPhone 4-em és szeretnék egy teljes visszaállítást csinálni rajta csak az a baj hogy egy ismerősöm ID-je van megadva és már ő se tudja a jelszavát hogy tudnám a nélkül visszaállítani?
Figyelt kérdés
Függetlenítve van a telefon 7.0.4 iOS van rajta és még az a kérdés lenne hogy ha visszaállítom a függetlenítés elveszik?2013. dec. 15. 13:13
1/17 anonim válasza:
hivatalos függetlenítés nem veszik el róla. visszaállítani visszatudod anélkül is, hogy tudnád az id-t(szerintem).
2/17 A kérdező kommentje:
Rámentem az Összes beállítás és tartalom törlésre és ott kéri a jelszót :(
2013. dec. 15. 13:40
3/17 anonim válasza:
Ha be van kapcsolva az iphone keresese funkcio,akkor nem fogod tudni megcsinalni az apple id nelkul ,ha nincs bekapcsolva,akkor siman restore itunes-al es legyalul mindent rola
4/17 anonim válasza:
így van, akkor ezek szerint be van kapcsolva. esetleg próbálja meg haverod valamilyen módon megváltoztatni a jelszót, mert anélkül nem fog menni. DFU módba téve ugyan tudsz csinálni restore-t, viszont akkor talán nem fogod tudni aktiválni.
5/17 A kérdező kommentje:
Miért nem lehetne utána aktiválni?
2013. dec. 15. 15:58
7/17 A kérdező kommentje:
És ezzel mit tudok kezdeni mert beleolvastam és semmi hasznosat nem találtam azon kívül hogy keressem meg az előző gazdáját :) igen csak az előző gazdája nem tudja ezeket már mert tőle kaptam és még ő is az az előtti gazdájának az id-jét használta és már nem tartja vele a kapcsolatot.
2013. dec. 15. 16:11
8/17 anonim válasza:
Akkor imadkozz,hogy ne keruljon olyan helyzetbe a telefonod,ahol aktivaciot var ,mert ettol a pillanattol lesz egy visszallithatatlan,draga levelnehezeked . Olvastam mar olyan szolgaltatasrol,ahol kb 80-85$ aron 7-21 nap alatt le tudjak torolni rola az activation lockot,de szemely szerint senkit nem ismerek,aki ezt mar probalta volna.
9/17 anonim válasza:
vidd be egy apple storeba. kitörlik, de ahogy azt megszokhattuk, nem kevésbe fog kerülni (mint minden ami apple)
10/17 A kérdező kommentje:
És kb. mennyibe kerülne az nekem hogy kitöröljék?
2013. dec. 15. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!