Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Z tulajoknak egy...

Sony Xperia Z tulajoknak egy kérdés?!

Figyelt kérdés
Hogy megy ezen a telón a GTA Vice City? Mert azt olvastam ,hogy rosszul megy rajta

2013. dec. 14. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár nem Z-m van, hanem solám, az tuti biztos, hogy akadásmentesen futnia kell a Z-n, hiszen ha kijön a San Andreas Androidra az elkövetkező hetekben, annak is magasabb beállításokon működnie kellene. A solán a Vice City teljesen játszható (bár nincs teljesen maxon), így a 3-4-szer erősebb Z-nek ez nem lehet akadály.

2013. dec. 14. 22:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt gondoltam én is,mert jelenleg nekem is egy még Sony Ericsson időszakos Xperiám van és néztem egy videót,amin a GTA kb ugyanúgy ment, mint a 10x erősebb Z-n
2013. dec. 14. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Xperia SP-n is akadásmentesen megy, az csak 2x1.7Ghzs proci és 320-as GPU, a Z-ben 4 magos proci + erősebb GPU van tuti mennie kell rajta a Vice City-nek.
2013. dec. 14. 22:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor teszek majd egy próbát vele
2013. dec. 15. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!