Androidos telefonhoz valami tipp h mit lehet vele csinálni?! Vagy valami jó programot, játékot?!
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 20:07
1/7 anonim válasza:
Szinte semmire sem alkalmas, hagyd a fenébe...
2/7 anonim válasza:
Nézz szét Google Play-en, biztos találsz neked megfelelő programokat, mert rengeteg van!
3/7 anonim válasza:
Nem értem most mi a kérdés? Mit keresel? Meg milyen telefonod van?
4/7 A kérdező kommentje:
xperia J. valami olyan programot ami hasznos.amitől jobb lesz a telefonom.
2013. dec. 14. 23:36
5/7 A kérdező kommentje:
hallottam olyanról h valaki rácsatlakozott a TVre és tudta nézni az Iphone-on és akár ugy is h nem volt otthon.Az Iphoneonról tudta ki-be kapcsolni a TV-t és csatornát is tudott változtatni rajta.gondoltam hátha egy Xperián is meglehet valami hasonlót :D
2013. dec. 14. 23:48
6/7 Xperia.floyd válasza:
Távirányítónak nem fog menni ha nincs több százezres TV-d és infra a telefonon :D . Tehetsz rá időjárás widgetet, launchert ami tetszik, zseblámpát ami kihasználja a vakut(ha még nincs), tulajdonképpen ez egyéntől függ, hogy kinek mi hasznos. Ha sokat buszozol akkor menetrend, egy jó navigáció(Waze pl). Beírhatod netre is, hogy hasznos appok, hátha kidob vlmit emg böngészel unalmadban a google playen a különböző kategóriákban, hátha találsz vlmi jót :)
Ennyit tudtam segíteni, bocsi. Sok sikert és szép estét! :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. ez egy jó válasz adás volt :)
2013. dec. 15. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!