Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont tudnátok...

Milyen okostelefont tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Okostelefont szeretnék venni, mert tavasszal megyek ki Angliába dolgozni. Fontos lenne, ha lenne: wifi, vaku, nagy memória, előlapi kamera. Szeretném, ha a telefonon, mindent tudnék csinálni, netezni, skype-olni,stb., navigáció is jó lenne. Lány vagyok, szóval túl nagy telefont nem szeretnék. Az ár határ 100ezer Ft. Viszont nem igazán értek hozzájuk, szóval alkalmazásokat kell letölteni mindegyiknél vagy van, amin alapból rajta van? Nem igazán szeretnék töltögetni, de ha nem elkerülhető, akkor muszáj lesz.

Köszönöm mindenkinek, aki segít!

2013. dec. 13. 12:53
1 2
 11/17 anonim válasza:

Szerintem az árkategóriát átlépve inkább egy Iphon 5 öt vegyél!

Nekem is az van és csak ajánlani tudom a lehetö legjobb telefon és mellesleg nem is olyan nagy mint az SP! Szerintem gondold meg, hosszútávon az Iphone 5 a legjobb megoldás! Remélem hogy segíthettem!

2013. dec. 14. 10:56
 12/17 aspikami ***** válasza:

Az Iphone egy túlárazott ...

Minek adjon ki annyi pénzt érte?

2013. dec. 14. 11:17
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! Nokia Lumián gondolkoztam a legtöbbet, mert az tetszene a legjobban... Csak az egyik boltban azt mondták, hogy nem éri meg, Samsungot vegyek. És teljesen összezavarodtam, hogy hogy lenne jó.

Iphone 5s nagyon tetszik, de nagyon drága és egy telefonért nem adnék ki annyi pénzt. Még a 100ezret is sokallom érte, eszméletlen milyen árak vannak. Meg az is jó lenne, ha dual sim-es lenne, hogy külföldre megyek és akkor sok készülék kiesik.

Köszönöm mindenkinek!

2013. dec. 17. 11:58
 14/17 anonim ***** válasza:
"Lumián gondolkoztam a legtöbbet, mert az tetszene a legjobban... Csak az egyik boltban azt mondták, hogy nem éri meg, Samsungot vegyek." Na persze. Sok Samsung jobban túl van árazva mint az iPhone, remélem ezt nem gondolták komolyan a boltosok. Nyugodtan maradj a Lumiánál.
2013. dec. 17. 14:47
 15/17 anonim ***** válasza:
iPhone 4S. Használtan, gsm-ekben van 90 ezerért is HIBÁTLAN! Viszont ha újat szeretnél, akkor 20 ezerrel drágább. Nagyon jó telefon, strapabíró, se nem nagy, se nem kicsi. Én most fogok venni 5S-t, mivel most tiltotta le magát a HAT ÉVES minden nap használt 3G-m, mert valaki próbálta feloldani és le volt kódolva....
2013. dec. 25. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
+ egy szavazat a lumiákra, nagyon megbízhatók és az összes általad írt kritériumnak megfelel.
2013. dec. 28. 13:16
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :)
2013. dec. 29. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!