Sony xperia sola-n sziftverfrissítést csinált és nagyon lassú. Miért van ez?
Hali! Bocsi, de én is szeretném frissíteni a Sola-t. Tudom, mi az a hard reset és használtam is, de frissítés előtt, vagy utána érdemesebb végrehajtani? Mert mindkét javaslatot olvastam. Sony PC companionnal jobb frissíteni, vagy Sony Update Service-zel? A teló garanciális és jó lenne, ha az is maradna.
Hard resetnél megkérdezi, hogy az SD-t kártyát is akarom-e törölni. A múltkor nem kértem törlést, mert nem voltam biztos benne: Ez a 2 GB-os belső tárolóra vonatkozik, vagy a külső, vásárolt SD-kártyára? :-) Az ICS sebessége akkor jobb, ha az sd-t is törlöm hardresetkor? (belső tároló esetén)? Sokat hezitáltam, érdemes-e frissíteni, a RAM miatt. De lehet, hogy rászánom magam.
Előre is köszi! Anna
Szia!
Előtte jobb végrehajtani a hard resetet, és megteszi a PC Companion a frissítésre, ha jól működik. Amikor még én frissítettem több mint 1 éve, akkor még voltak problémái. Amúgy a legegyszerűbb, ha a külső SD kártyát kiveszed a telefonból hard reset előtt, így biztos nem lesz gondod (előtte kapcsold ki, vagy válaszd le a Tároló menüpontban). Ezen kívül ajánlom, hogy a telefon belső memóriájának mindkét egységét pucold ki a frissítés előtt. A gari nem ugrik, ha a hivatalos szoftverrel hivatalos ROM-ot teszel fel a telefonra.
Hali! Köszi az eddigi válaszokat! :-) Még lenne két kérdésem. :-D
1. Hallottam, hogy Android 4 felett megszűnt a Flash támogatása. Van erre használható alternatíva?
2. A flash-en kívül van még olyan dolog, ami 2.3.7 alatt működik, de 4 felett nem?
Egy példa: A digitalstand magazinolvasó csak 3.0 felett működik, webes felületen Flash-alapon. Gyanítom, hogy Androidon sem árt, ha a Flash működik. Hiába frissítem a telót 4-re, ha utána a flash hiánya miatt nem tudom használni.:-). A Mérnök Újságot ezzel tudom elérni.
A másik kritikus pont a Google Maps térkép, amit webGL-esítettek. A telóm most sem éppen vágtat, így ezek még dilemmát okoznak. :-)
Üdv: Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!