Profl kérdése:
Nokia lumia 920 vagy Sony xperia SP? Többi lent!?
Figyelt kérdés
Mindkét telefon tetszik , de nem tudom eldönteni hogy melyik legyen..Ebbe kellene egy kis segítség !!!2013. dec. 12. 14:24
14/26 Emberek válasza:
én a lumia 920-at választanám, igaz a rendszer, és az appok kicsit kezdetlegesek, de folyamatosan jönnek az update-k, valamint sokkal gyorsabb, és stabilabb mint a droid, és álomszép képeket csinál még automata üzemmódban is.
mindezt egy L925, és egy Galaxy S Advance használata alapján mondom
16/26 anonim válasza:
Amiket te leírtál arra a Lumia 920 nagyon jó választás. De viszont az SP olcsóbb , nagyobb benne a proci illetve adreno 320-as van benne. Jó mondjuk lényegtelen mert a windows phone-nak az a hardver ami a Lumia 920-ba van már nagyon jónak számít. Bátyámnak Lumia 625 van , nekem sp-m és egyik készüléket se éreztem lassabbnak , mindegyik majdnem ugyan olyan gyors , valamikor az sp , valamikor a 625 gyorsabb és abba jóval gyengébb hardver is van mint a 925-be. Mind2 nagyon jó telefon. Nem kell fikázni a windows phonet nagyon stabil rendszer.
17/26 anonim válasza:
+
Ha HD játékokkal akarsz játszani , akkor inkább SP, de hamar lemerül és nagyon melegszik benne a Krait. Ha nem igazán a játék a lényeg akkor Lumia :)
18/26 anonim válasza:
hardver kijelző desing oprendszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!