Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri nekem a Nokia 5310...

Megéri nekem a Nokia 5310 XpressMusic?

Figyelt kérdés

Olyan telót szeretnék ami 40e forintnál nem drágább,de mindenből tud egy kicsit(zene,kamera)és sokáig bírja...mivel a nokiát sokan támogatják,ezt néztem ki.De nem tudom hogy megéri-e vagy esetleg tudtok valami jobbat?

(CSAK NOKIÁT VENNÉK)

2009. nov. 23. 23:08
 1/6 anonim válasza:
100%
Nekem volt ilyen teló. Szerintem jól döntessz, ha ilyet veszel. A videója nem épp a legjobb, de szerintem frankó kis teló.
2009. nov. 23. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nyugodtan vedd meg, nekem is ilyen van. Szuper kis telefon :-)
2009. nov. 24. 05:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Még az érdekelne hogy tényleg 'törékeny' ?

Mert sok helyen azt olvastam hogy nem egy strapabíró telefon.Erről mit gondoltok?

2009. nov. 24. 07:50
 4/6 anonim ***** válasza:

halk, és rossz képet csinál, és törékeny télleg:S

meg lassú:D nekem nagyon nem jött be:S

2009. nov. 24. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Hát, én már sokszor leejtettem, igaz nem betonra, de nem lett baja :) A képe 2 MP, tehát van jobb, de igazából nem a fotózásra találták ki. A hangja viszont szerintem nagyon jó. Én összességébe véve meg vagyok vele elégedve (mint ahogy már irtam is)
2009. nov. 25. 08:39
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Nekem is ilyen telóm van. Anno még a Nokia 6300-at cseréltem le ezért a telóért és így utólag már nem volt olyan jó választás :(

Eléggé rossz képeket csinál de végül is ezt a telefont nem arra alakították ki. A hangok is nekem egy picit rosszabbak voltak mint a 6300-nál bár ez inkább emberfüggő. Igazából ilyen kis dolgok teszik egy kicsit bosszantóvá pl. nem lehet előretekerni a zenét,videót vagy hogy párszor lefagy. Azt viszont el kell ismerni hogy már többször esett ki a kezemből és még egyszer sem esett széjjel :)

2011. febr. 21. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!