Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia L-nek jó a kamerája?

Sony xperia L-nek jó a kamerája?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam,hogy ennek van az egyik legjobb felbontású kamerája,viszont neten már egészen mást írnak róla. Tapasztalatok,vélemények?

2013. dec. 11. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:

"Úgy hallottam,hogy ennek van az egyik legjobb felbontású kamerája"

Hogy mi? 8 megapixeles a felbontása, ez telefonok esetén átlagos, legjobb pedig 41-42 megapixeles felbontású.

Minőség terén is inkább csak átlagos, de árkategóriájához képest elég jó.

Egyébként itt nézegess pár képeket, az összes Xperia L-el készült:

[link]

Én nem panaszkodnék rá.

2013. dec. 11. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek L-je van, egyáltalán nem csinál rossz képet, de jónak se mondanám. Nem olyan éles az oldala bizonyos dolgoknak a képen. De ettől függetlenül jó, árkategóriában pedig végképp jó ha hozzávesszük hogy mit is tud az L még.
2013. dec. 11. 22:38
 3/4 anonim válasza:
Nem csinál nagyon jó képeket, de rosszat sem. Az első kamerája viszont elég gyenge... Ha nagyon-nagyon fontos lenne benne az, hogy átlagon felüli képeket csináljon akkor nem pont ezt ajánlom. Egyébként nekem teljesen jó a képek minősége... Ha jobb lenne az sem zavarna, de nem ez a legfontosabb szempontom benne.
2013. dec. 14. 15:54
 4/4 anonim válasza:
Teljesen jó képeket csinál. Főképp a szabadban, természetes fényes helyeken...stb. Az hogy milyen minőségű fotót csinál az valójában attól is függ, hogy milyen helyen vagy, milyen fényeknél. Szerintem nagyon is jó a képek minősége, igaz van olyan telefon ami jobbat csinál(természetesen). Én nem panaszkodok erre...
2013. dec. 14. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!