Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5-öt akarok venni...

Iphone 5-öt akarok venni lehet rajta módosítani azért valamit? Viber, Skype? Lehet rárakni? Zenét számítógépről?

Figyelt kérdés

2013. dec. 11. 17:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy ötlet. Ha meg akarod nézni az elérhető programokat, akkor tedd fel a gépedre az iTunes-t.

Azt nem tudom, hogy kell-e hozzá Apple ID, de talán anélkül is tudsz keresni az appok között.

Vagy a google-be "app neve itunes"

2013. dec. 14. 09:59
 12/13 A kérdező kommentje:
vittem szervízbe segített is kb 2 hétre és megint elkezdte h kifagy a net,eltűnik a billentyűzet írás közben a neten...stb Nagyon elegem van már az androidból! úgyh ha van eladó iphone vagy tudtok biztos rendelési helyet akkor érdekel :)
2013. dec. 14. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Media Marktban láttam a héten, igaz Kecskeméten. De talán máshol is lehet még kapni. Csak ne várj sokat, mert már nem gyártják és el fog fogyni.

iStyle, iSamurai, szintén megbízhatók. Ezeken a helyeken gyári garanciát kapsz és nem boltit. A bolti garis olcsóbb, de azt hiába viszed be az apple-hez nem javítják meg.

2013. dec. 14. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!