Samsung s5230-ra hogyan tudok file-okat tenni?
Figyelt kérdés
Telepítő CD nem sokat segitett és külön meghajtót sem csinál..2009. nov. 23. 20:01
1/7 anonim válasza:
Elvileg USB-vel és cd nélkül is felismert más fajta samsungot nekem,bocs a kérdésért de t-mobilos a telefonod?Illetve java fileokat lejátssza?Muszály lenne tudnom mert holnap vennék t-mobileba.
2/7 A kérdező kommentje:
szijja. igen t-mobile és lejátsza :)én tegnap vettem meg :$ am nem ismeri fel ..:S azért irtam h nem csinál külön meghajtót:S
2009. nov. 23. 20:27
3/7 anonim válasza:
Mindenképpen próbáld ki másik gépbe is,nekem pl van olyan pendriveom és dvdm is ami más gépen megy de nálam nem.Törölj le mindent amit felraktál a cdről,aztán mindent telepíts újra,esetleg kihagytál valamit amit írtak a használati utasításban,próbálgasd.Sok sikert hozzá,és köszi a választ!
4/7 anonim válasza:
adatkábel, és asszem háttértár..nekem sajátgépbe fölismeri
5/7 anonim válasza:
Utánanéztem neked,billentyűzár ne legyen rajta,és menj be a menübe,utána dugd össze a géppel,és akkor látnia kell!Ma vettem meg én is,de mivel 12 óra a töltés,estére rakom rá aztán majd holnap ha hazaértem kipróbálom!
6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) utolsónak : sikerült :)
2009. nov. 24. 20:52
7/7 Acsádi Réka válasza:
sziasztok.nekem is 5230-asom van,és lenne egy olyan problémám, hogy tegnap még működött a háttértára, minden rendben volt,bedugtam az usb-t, megjelenítette a mappát.ma viszont már nem ismeri fel a telefont. bedugom, a telefon kijelzőjén megjelenik egy ilyen forgó kör, és hogy csatlakoztatva, de a gép nem csinál semmit. mit ronthattam el?:/ előre is köszönöm a segítséget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!