Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Express vagy...

Samsung Galaxy Express vagy Sony Xperia SP?

Figyelt kérdés

A képességeiket tudom hogy picit az xperia sp profibb mégis kevesebbet kérnek el érte, kézbe is fogtam ugyan de az azért mégsem nem az igazi, mert semmi tapasztalatom róla mennyit bírnak. Szóval valaki akinek egyik másik esetleg van/volt.

Mert gondolom csak nem véletlen kerül többe a galaxy express.

2013. dec. 10. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

minek rakod ki mégegyszer ugyanazt, úgyis az SP-t fogják ajánlani, de ha te ennyire a szutyok túlárazott samsungot akarod venni, akkor hajrá ;)

2013. dec. 10. 14:43
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Sp fényévekkel jobb annál a szar expressnél.
2013. dec. 10. 14:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért van ennyi elvetemült Szarszung imádó? Most éppen mindenki s2-t meg express-t akar venni. Tényleg nem értem. Az SP sokkal jobb mindenben.
2013. dec. 10. 14:49
 4/11 everlast117 válasza:
Kedves előttem válaszoló azért van ennyi Samsung imádó mert,alapból nem sz.r mezei tft kijelzővel dobja piacra a Samsung a mobilokat hanem gyönyörű szemetkápráztató Amoled kijelzővel,amiben a fekete tényleg fekete és a szinek valódiak!Mert a sonyban mint pl az Sp-ben a fekete szürke és barnás a szinek meg fakók,de többet nem is írok(Nem mindegy milyen kijelzőt nézünk:D:D:D:D:D:D
2013. dec. 16. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Forintot nem ér az amoled, kékes szar az egész.
2013. dec. 16. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem utálom én a samsungot de csak a note széria éri meg a pénzét, a többi a tudásához képest rettenetesen túl van árazva, és akárhány samsunggal találkoztam eddig, mindnek volt valamilyen baja. Így meg akármilyen szép lehet a kijelzője, ha szarakodik. Sokan akarnak s2-t meg ace-t venni mert az samsung és akkor biztos jó, hiába túlárazott és elavult. Rengeteg ilyen kérdés van, többen csak samsungot akarnak és nem is tudják hogy az milyen, csak a neve miatt. Ezért írtam hogy elvetemült samsung imádó, mert nem egy ilyen eset volt. Persze a kérdező nem az, csak két telefon összehasonlítását kérte, ami között ég és föld a különbség, a sony javára. Akár az express is lehetne jó, de 30k alatt.
2013. dec. 16. 14:34
 7/11 everlast117 válasza:
Ha az express 30k alatt akkor az Sp 15k alatt:D
2013. dec. 17. 14:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Everlast117 Pontosan mi az, amiben az express kétszerannyit tud mint az sp? Na ne vicceljünk már. :)
2013. dec. 17. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Expresshez szükségtelen árat írnod, mivel egy forintot sem ér.
2013. dec. 17. 15:22
 10/11 anonim ***** válasza:
:D
2013. dec. 17. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!