Milyen Androidos nokia telefonokat érdemes venni?
Figyelt kérdés
androidos nokia telefont akarok venni, és érdekelne mások véleménye is ,hogy melyiket és mért ajánlják2013. dec. 10. 03:41
1/9 anonim válasza:
Semmilyent, mivel nincs droidos Nokia.
2/9 anonim válasza:
Ez jó:D Androidos Nokia xD.Nincs ilyen.Minden (újabb) Nokia WindowsPhoneos.
3/9 anonim válasza:
Sosem volt Androidos Nokia, és már nem is lesz, miután az MS kezében van a Nokia telefongyártó részlege.
4/9 anonim válasza:
Én meg PB-gáz üzemű TV-t keresek a fafűtés hűtőgépem mellé....
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem kéne kiröhögni, Nokiát akar és tudja hogy az Android egy jó dolog, azt meg honnan tudhatná az átlagember hogy nincs droidos Nokia?
6/9 anonim válasza:
Talán onnan hogy a Nokia soha a büdös életben nem foglalkozott az Androiddal.Egy darab Androidos telót nem adtak ki.
7/9 MayDay86 válasza:
Egyetlennegy Andoridos Nokia van de az us vertu nokia ami spg qrva drága.
8/9 anonim válasza:
"Talán onnan hogy a Nokia soha a büdös életben nem foglalkozott az Androiddal.Egy darab Androidos telót nem adtak ki."
Ma olvastam, hogy mégis lesz droidos Nokia, illetve Asha, mert a Nokia nevet eladták Billiéknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!