Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia L-re meddig jönne ki...

Xperia L-re meddig jönne ki frissítések? Megéri, vagy inkább drágábban SP?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, Xperia L-t szerettem volna elsőnek, ( 22ezer - telenor ) de aztán hallottam, hogy elvileg nem jön ki rá újabb android. Azt is hallottam, hogy lassú netezésnél is. Ezért inkább néztem Xperia SP-t ( 45ezer - telenor ) de nem tudom eldönteni, hogy nagyon ráfáznék-e ha csak Xperia L lenne...

- Valószínűleg SP lesz, de nem kizárt, hogy L lesz a vége -

2013. dec. 9. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A frissítést nem tudom, de az L-el nem lőssz mellé. Már próbáltam és megfelelő a gyorsasága. Én L-t veszek, az SP nekem már drága. Remélem tudtam azért valamennyit segíteni.
2013. dec. 9. 20:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Mindig csak a csúcskészülékekre (Sony esetében jelenleg a Z széria) adnak ki sokáig frissítéseket. Meg a Nexusokra.
2013. dec. 9. 20:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Persze, köszi ment a zöld! Eleinte L-t akartam, de kicsit eltántorodtam tőle mikor hallottam hogy lassú a netezésnél ( pl lefele-felele tekerésnél ) , de máshol meg azt hallottam, hogy jó + a telenornál ki is próbáltam, de most már nagyon az SP felé húz a szívem, már csak a pénztárcámnak is kéne ! :D
2013. dec. 9. 20:46
 4/12 A kérdező kommentje:

Azért szerintem az SP se számít alsókategóriásnak

2013. dec. 9. 20:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Az SP közép kategória teteje, míg az L ennek a közepe. Egyik se felsőkategóriás. Az SP mindenképpen kap 4.3-at, még idénre ígérték. Az L jelenleg 4.2-n van, talán egyszer kap egy 4.3-at, de kevés az esély rá. 4.4-et egyik se fog kapni, a 4.3 pedig nem nagy eltérés a 4.2-től.

Nekem L-em van tegnap óta, eddig még semmi problémám nem volt vele (remélem nem is lesz), minden folyamatos, játékok szépen mennek rajta. SP-nek jobb a kijelzője (HD), míg az L-nek "csak" 480x854-es van. Processzorban SP-nek 2x1.7GHz Adreno 320-as GPU-val, L-nek 2x1GHz Adreno 305-tel. RAM-ból mindkettő egy gigával rendelkezik. Ha van rá pénzed, SP-t vegyél, de az L-el sem fogsz rosszul járni. Remélem tudtam segíteni:)

2013. dec. 10. 14:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi, segítettél persze, megy is a zöld. Amúgy most nézem, hogy rengeteg pletyka van arról, hogy az SP-re is jönni fog a 4.4. Nem nagyon értek hozzá, de annyi helyen írják, hogy szerintem igaz.
2013. dec. 10. 16:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor elnézést, mikor legutoljára néztem, még nem szóltak róla... De már ezt is tudom:)
2013. dec. 10. 21:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tuti info! :D Nem láttam, hogy a Sony valahol megerősítette volna, de ezt tudjuk be annak, hogy nem nagyon keresgéltem. De láttam 1 fotót arról, ahogy kivan rakva h SP kapja / kapni fogja : 4.0 - 4.1 - 4.2/4.3 - és ottvolt az utolsó h 4.4 Future update. Azt hiszem ez volt rajta
2013. dec. 10. 22:00
 9/12 anonim válasza:
szia, nem tudom igazából miről van szó, de te hol láttál 22-ért xperia L-t?:o mert ahol én néztem neten, ott 49 ezer akciósan. Az sp meg 60 a telenornál:S ne haragudj, hogy offolok, csak 50 ezerért nézek telefont és most nem tudom melyiket kéne vennem:D
2013. dec. 12. 15:45
 10/12 A kérdező kommentje:
Hali, telenor - smattarifa extra XS csomag 21990 forint online rendeléssel. ugyanilyen csomagban az SP 44900 forint online rendeléssel.
2013. dec. 12. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!