Nokia Lumia 920 frissítés?
Sziasztok.
5 Napja vettem a telefont újonnan.
Azt tapasztaltam, hogy a program frissítések nem jelennek meg az áruházban. Csak akkor ha pl a HERE Drive-ra vagy bármelyik frissült alkalmazásra rákeresek az alkalmazás központban. És ott jelzi hogy frissítés.
Az érdekelne, hogy másnak is van ilyen problémája, és ha igen akkor azt hogyan oldotta meg.
Az áruház az ki van rakva csempének. Lényegében az a gondom, hogy a csempén nem jelenik meg a programok frissítése, sem pedig az áruházban... Csak ha rákeresek a programra az áruházon belül. Akkor annak az egy proginak jelzi a frissítését és utána jelenik meg a csempén is pl egy 1-es szám.
A telefont már amberrel vettem.
A névjegyben ezek az adatok szerepelnek.
Név:Windows Phone
Modell:Nokia Lumia 920
Szolgáltató:CV HU Sw variant
Szoftver : Windows Phone 8.0
Képernyő felbontás: 768x1280
Op rendszer verz száma: 8.0.10328.78
Belső vezérlőrendszerszáma: 3047.0000.132.6.2002
Hardwer verziószáma:1.0.0.0
Rádiokapcsolati szoftver verz sz: 1.0.202132.3
Rendszerchip verz sz:8960
Extrák+infok ban is azt írja, hogy Lumia Amber
Rendszer visszaállítást csináltam 2x-is. Ellőször simán. Aztán pár nap múlva pedig egy biztonsági mentéssel alkalmazáslista+beállításokkal.
Ezt leszámítva nagyon tetszik a telefon.
Előre is köszi a választ erre a körülmányes kérdésre.
Értem. Kösz szépen. Most már rendbe van. Akkor nekem 11 körül szokta nézni. :) Már megjött. Frissült a HERE Drive. Megjelenítés, extrák+infók meg még vagy 15 dolog.
Igen csak mobilneten nézheti, mert otthon wifit használok. És 10:30 körül elmentem otthonról, mobilneten vagyok.
Akkor most már ezt is tudom. :)
Eddig nem okozott csalódást. Főleg nem a kamera/appok, videofelvétel terén.
Pont az tetszik benne hogy egyszerű mint egy bot. :)
Várom a gdr3-at is. Azok milyen újdonságokat fognak hozni.
Értem.
Kösz a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!