Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rendeltem egy Samsung Galaxy...

Rendeltem egy Samsung Galaxy típusú telefont, problémám akadt!?

Figyelt kérdés
Ahol meg rendeltem fel tüntették , h EU , HU garancia mit jelent ez ? Kérdésem még hogy telefonion beszéltem az ügyintézővel , és azt humbukolta hogy ez amit én meg rendeltem ez angol nyelvű menüvel van , de tesznek nekem rá magyart annyira fasza gyerekek , de ez 5 ezerrel drágább .. Androidnál nem én választom ki a kezdő beállításoknál a nylevet ?? Mi az h angol menü ?? Előre is köszönöm .
2013. dec. 7. 23:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Galaxy? Mármint a legelső, az I7500-as? 1.5-ös android és hasonlók. Azokban az időkben elég gyér volt az andriod nyelvi támogatása, sokszor tettek fel rá utólag nyelvi csomagokat ha kellett.

Elég régi dolog.

2013. dec. 7. 23:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Remélem én is h nem arra az a kőkori sz@rra gondolsz, mert ha véletlenűl arra akkor itt bajok vannak, ha nem akkor pontosan melyikre?
2013. dec. 8. 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:

"Ahol meg rendeltem fel tüntették , h EU , HU garancia mit jelent ez ?"

Azt, hogy te viszed szervízbe ha gondod van vele.

"Androidnál nem én választom ki a kezdő beállításoknál a nylevet ??"

Ha nincs rajta magyar akkor választhatod ....

2013. dec. 8. 00:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Galaxy s3 mini Elnézést :) De az androidot , gyárilag minden nyelvre le fordítják nemde ? És én opcionálisan választom ki hogy melyiket szeretném be állítani . Akkor mi ez az angol menü duma ?? Meg miért kerül ez 5 rugóval többe ?
2013. dec. 8. 00:56
 5/8 anonim ***** válasza:
De, van sok nyelven. De ha a telefonon nincs rajta, akkor te hiába rugózol, nem lesz magyar.
2013. dec. 8. 01:19
 6/8 schumilex55 ***** válasza:

[link]

Ezt fel flasheled odinnal a telefonra és magyar lesz... Ne fizess ezért plusz 5 ezret. De van ott még tmobilos meg vodás rom is hozzá ha az kell...

2013. dec. 8. 06:50
 7/8 schumilex55 ***** válasza:
Az utolsó momdatban onkább telenor lett volna a tmobil helyett :D
2013. dec. 8. 06:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket ! :)
2013. dec. 9. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!