Szoftverfrissítés baki. Tippek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Samsung galaxy y telefonomon frissítettem a szoftvert (nagy nehezen.. 46%-nál folyton megállt), látszòlag sikeresen. Ott van a bökkenő, hogy amikor zenèt akartam hallgatni nem volt rajta hang, csak fülessel, tehát ha csak simán berakom a zenèt ùgy h nincs bedugva a füles, semmi. Hiába pròbálkoztam azzal h ùjraindítom. Talán a hangszòrò csesződött el a frissités alatt? Vagy ha nem akkor fogalmam sincs mi baja.. Esetleg tippek, hogy mit kezdhetnék vele? Előre is köszönöm :)2013. dec. 7. 15:37
1/4 A kérdező kommentje:
ui.: Hard reset nem működött.
2013. dec. 8. 14:24
2/4 anonim válasza:
A készülékben lévő csatlakozót "fárasztottad" el, mert bedugáskor leváéasztja a hangszórót, kihúzáskor visszakapcsolja.
Ott van két fonom mozgó érintkezőlemez, na az már nem az igazi. Csere..
Ha esetleg finoman megmozgatod, kihúzod bedugod talán feléled, de nem lesz hosszú életű..
3/4 A kérdező kommentje:
Milyen csatlakozóra gondolsz?
2013. dec. 11. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!