Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jól döntöttem? (iPad Air)

Jól döntöttem? (iPad Air)

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm a héten megy ki amerikába és megkértem hogy hozzon haza nekem egy iPadet,természetesen a pénzt oda adtam neki.

Az iPad Mini 2 és az iPad Air között vaciláltam

Igazából a lakásból nem nagyon vinném ki maximum akkor ha elutazunk,így végül az iPad Air-t választottam,a 16GB-sat ami átszámítva 108000 forint,az iPad Mini 2 az 87000FT lett volna,de mivel filmnézésre,játékokra,internetezésre használnám ezért inkább az Air mellett döntöttem.

Az iPad Mini 2 és az Air között van gyorsasági különbség?

Mert azt tudom hogy mindegyikben a7 proci van de űgy tudom hogy az iPad Air-ben 1,4GHZ-en fut,a miniben pedig 1,3-on.

Illetve hogy látszik-e az Air-on hogy gyengébb a kijelzője mint a mini 2-é,mivel ugyanakkora a felbontás de az mininek kisebb a kijelzője.

A válaszokat előre is köszönöm

2013. dec. 6. 18:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én szeretem az androidot, de hihetetlen, hogy egyik gyártó sem képes 4:3 képarányú, 10 vagy akár 8 colos tabletet gyártani :( Márpedig nekem 16:9 nem kell. Szóval én is egy mini2-t vagy iPad Airt fogok venni :) Mindkettő nagyon jó, besőleg kb. ugyanazok, csak méretben különböznek. És szerintem nem gyengébb az Air kijelzője :)
2013. dec. 7. 12:31
 12/16 A kérdező kommentje:

Én is remélem hogy nem lesz az,csak a Mini 2 még nincs az Istyleban így nem tudtam összehasonlítani.

Amúgy engem is nagyon zava a 16:9-es tabletek,szerintem nem éri meg,de ez csak az én véleményem

És 110ezret véleményem szerint megér az Air ami biztos hogy minimum 4 évig támogatva lesz,míg egy Androidosnál örülsz ha 1 évig támogatják.

2013. dec. 7. 14:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Pontosan! Az Apple sokkal tovább támogatja,ki akar évente drága tableteket venni?
2013. dec. 7. 17:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen, az biztos, hogy az olcsó Androidos telefonok hulladékok, de akkor a telefont kell fikázni, nem az OS-t. És elég nagy hiba lenne egy 20-30 ezres telefont egy 100+ ezres iPhone-hoz hasonlítani.

10 és 8"-es Androidos tabletből végül is csak egy millió van. 4:3-as Androidos viszont ritkaság, hisz a legtöbb embernek jobb a 16:9, az természetes, hogy vannak páran, akik a 4:3-at preferálják, de az a kisebbség.

Már megint az a baj, hogy millió gyártó gyárt millió Androidos tabletet, és megy az általánosítás. Igen, van sok gyártó, akinél örülhetsz, ha 1 évig támogatott a termék, de van olyan is, aminél minimum a 2-3 év támogatás. Csak körül kell nézni, van miből válogatni.

Nem az Air-ről akartalak lebeszélni, csak gondoltam kijavítok egy-két dolgot.

2013. dec. 7. 17:56
 15/16 A kérdező kommentje:

Igen,legtöbbször a szar samsungoknál szokott a fagyás lenni,és az nem csak a telefon hibája hanem azé is hogy nem optimalizálják rendesen rá.

2013. dec. 7. 18:04
 16/16 anonim ***** válasza:

10 és 8"-es Androidos tabletből végül is csak egy millió van. 4:3-as Androidos viszont ritkaság...

Igen zseni, én a két paramétert együtt értettem: tehát 4:3-as 8/10"-os. Na abból van kevés.

2013. dec. 22. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!