Egy Samsung Galaxy Gio mivel lesz jobb egy Maclaw CM10.1-gyel?
Azért pár okosság van Jellyben, ami már nem lesz GB-ben sose, ráadásul meg vannak cserélve a gombok az igen/mégsem típusú párbeszédablakokon... Meg a g-szenzoros képforgatás nehezen marad vízszintesben, ha kikapcsolod, Jellyn (legalábbis CM10-en) meg alap, hogy úgy marad, ahogy hagytad, nem kell trükközni, hogy a launcher és a phone apk képernyői is forogjanak (legalábbis CM10-en van rá beállítás), és ügyesebb a hálózati forgalom mérő a Beállításokban, kevesebbet zabál a WiFi, és valahogy hamarabb javítottak olyan bugokat benne, amik a GB-ben és származékaiban a mai napig ott figyelnek (pl. csak egy pillanatnyi repcsimód javítja meg a hotspotot), meg van rengeteg olyan különbség, ami miatt én is itt feszülök rajta, hogy csak el kéne költeni normális telefonra egy jó 40-est, és évekig alkalmazni rendes asszisztensként a kis nyomorultat.
Volt a minimen fenn Jelly kinézetű GB, maga a kinézet fenomenális. Nem emlékszem már mi miatt szedtem le és cseréltem sima CM7-re, gondolom abban a megvalósításban voltak hibák, a jó öreg, kőstabil CM7 meg igazán való napi használatra.
Elvileg egyenként meg lehet változtatni alternatív launcherrel, lockscreennel, statusbarral, phone.apk-val... Még talán a CM-be épített Témaválasztó apphoz is lehet letölteni ilyet, nem emlékszem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!