Nokia memóriakártyát csak nokia mobilba lehet használni?
Figyelt kérdés
szeretnék venni 1 sammsung/lg mobilt de nem tudom h lehet használni benne nokia memóriakártyát.Pls segítsetek!!2009. nov. 22. 19:46
1/3 anonim válasza:
ha abba is ugyanolyan micro SD kártya megy, akkor minden további nélkül belerakhatod, nem csak a Nokiába!
2/3 anonim válasza:
Pontosan. Sőt jobb is mást venni mert a nokiáé nem a legjobb. De pl a Kingston nagy jó és viszonylag olcsó is.
3/3 anonim válasza:
hát sztem hülyeség, nekem Nokia 5310 telóm van, és kaptam hozzá Nokia memóriakártsát, és ugyanúgy használom a fényképezőgépembe, és az LG telefonomba is, és teljesen jó... semmi probléma vele! ha van ilyened, azért ne dobd ki, fölösleges pénzkidobás lenne másikat venni, ha már ez van! Az első válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!