Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 625 Domino okostel...

Nokia Lumia 625 Domino okostelefonban hogyan szabaduljak meg a Facebook alkalmazásomtól, használatától?

Figyelt kérdés
Adataimmal bejelentkeztem a Facebookra, még a Kedvencek közé is betettem. Nem tudtam, hogy ez fizetős, bár nem kértem Go!NapiNet csomagot, mégis naponta levesznek 195Ft-ot. Laptopon és táblagépen is meg tudom oldani a facebookozást, ezért ebben az okostelefonban meg akarok tőle szabadulni, de nem tudom hol és hogyan kell visszacsinálni, hogy véletlenül se jöjjön elő. A Kedvencekből se tudom kitörölni.

2013. dec. 6. 04:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Kapcsolod ki a mobil adat forgalmat!
2013. dec. 6. 05:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Adatátvitelt Blueboothon keresztül találok rajta, az ki van kapcsolva, de hol van az Adatforgalom funkcio? 128 oldalas utmutatója van a neten és nem ir róla semmit.

[link]

2013. dec. 6. 08:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Hali! Nekem 610 van, de általában ezeknek egyforma a menürendszere. Beállítások, rendszer (ezt felül tudod kiválasztani) és azon belül mobil adatátvitel, azon belül pedig az adatkapcsolat. Bár az enyém 610, de hátha segítettem. L.
2013. dec. 6. 09:21
 4/7 A kérdező kommentje:
kikapcsolva helyzetbe hoztam és ha rámegyek a google-ra és ott kikeresem, akkor bejön /nem tudom ezért kell-e fizetni?/, de hiába van Kikapcsolva, ha a Facebook alkalmazásra megyek, csak előjön. Már pedig ez utóbbi ugye ugy keletkezett, hogy aktiváltam magam, de nem tudom magamat visszaaktiválni, hogy ne legyen a Facebook az Alkalmazások között.
2013. dec. 6. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Keress A facebook alkalmazásban indítás után olyat hogy kijelentkezés (gyári alkalmazásnál húzd jobbra a kezdőképet és alul találod).Ettől független ha nem kapcsolod ki a mobiladat forgalmat akkor valószínűleg más frissítés miatt is generálhat forgalmat így akkor is vehet le pénzt.
2013. dec. 6. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Még annyi,hogyha hosszan rányomsz alkalmazás listában akkor tudod törölni.
2013. dec. 6. 13:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi, sikerült törölni, a hosszu lenyomás segitett.

Ennek ellenére bementem a T-mobilhoz, jól tettem, mert a rendszerből is ki kellett venni. Ha nem vetettem volna ki, akkor, mivel ugye a pár nappal ezelőtti vásárlást követően nagy vehemenciával aktiváltam magamat a SIM kártyán keresztüli adatátvitelre, továbbra is leszedték volna naponta a 195Ft-ot, ha egyáltalán nem facebookoztam volna ezen az uton.

Megerősittettem velük, hogy a Facebookot WIFIS környezetben bárhol ingyen használhatom a Googlen keresztül.

Hát nagy sumák ez a szolgáltató is. Mikor vettem, kapcsolatosan nem adtak semmi infót! Egyébként W8 és Internet Explorer van benne, nem engedi kedvenc böbgészőmet, a Chromet se letölteni. Ez van.

KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET, PACSI A JUTALOM!

2013. dec. 6. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!