Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SIM cseréje micro SIM-re....

SIM cseréje micro SIM-re. Telefonszámok átmásolhatók?

Figyelt kérdés
Egy 5-6 éves SIM kártyám van (nem kivágható), amit telefoncsere miatt micro SIM-re szeretnék cserélni. Ezt a Telenornél meg is fogom oldani. De milyen lehetőség van arra, hogy a SIM kártyán lévő telefonszámok is átkerüljenek a micro SIM-re?

#SIM #Micro SIM #telefonszámok másolása
2013. dec. 5. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Android... MyPhoneExplorer.. (de van más is)..

PC-vel összedug, kártya tartalom átmásol, kártyacsere után PC-vel összedug, PC-ről feltölt.

2013. dec. 5. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért nem vágható ki, miért nem csinálják meg.

Az én kártyám tán 20éves WESTEL logóval, simán kivágható (szereztem egy kivágót).

2013. dec. 5. 21:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Kivágni ki tudtam, de ez a régi SIM nem kompatibilis az újjal, a telefon nem tud vele mit kezdeni.

Közben a számítógépemre kiexportáltam a telefonszámokat, remélhetőleg az import is egyszerűen fog menni.

Azt már csak mellékesen írom le, hogy persze a Telenornál nem tudtam elintézni a SIM cserét, mert céges előfizetésről van szó, ezért kellett volna aláírási címpéldányt vinnem... Az mindegy, hogy én írtam alá annak idején a szerződést velük és személyivel igazolnám magam, ez nem elég... Bármilyen komoly hivatalos ügyet el lehet intézni a világban egy szál személyivel, de sim-et cserélni, azt nem...

2013. dec. 6. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!