Új okostelefon esetén mennyi ideig működik az akkumulátor? Mennyi idő alatt merül le ideális esetben?
Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 21:39
1/5 anonim válasza:
Merülés szempontjából ideálisan sose fogod használni.
Enyém: dualCore 1.2GHz, 1GB RAM, 4" screen, 2000-es aksi.
5 napig simán elketyeg, de akkor 1-2 rövid telefon naponta.
Ha "kergetem", Wifi, Net, állandó frissítések, email figyelés stb. ebéd környékén ő is kajálni szeretne...
2/5 A kérdező kommentje:
Én az első töltés után alig használtam talán 10 perc internet, meg a telefon számokat írtam be és 4 nap alatt le is merült. Igaz, hogy bekapcsolva maradt a wifi lehet hogy ezért merült le olyan gyorsan?
2013. dec. 5. 22:58
3/5 anonim válasza:
4 nap?! viccelsz? ha rndesen használod, email fiókok facebook messenger, mobilnet, akkor 1 nap. az iphonok jol birják nagyon. ki szokott birni nekem egy napot az iphone 5. estére 20% körül szokott lenni. ennyi használattol egy átlag droid fél nap alatt kész lenne
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint ne menjek reklamálni. :D
2013. dec. 6. 07:48
5/5 anonim válasza:
Ha nem akarod kinevettetni magad, ne menj sehova...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!