Lesz olcsóbban iphone?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta vágyom egy iphone-ra.... Most úy hallottam h hamarosan a T-mobil-nál, és a Pannon-nál is lehet majd kapni, és így előfizetéssel sokkal olcsóbb lesz... Tud erről valaki valamit?(mikortól, mennyiért...stb)
Köszi
2009. nov. 22. 17:00
1/8 anonim válasza:
aha:) t-mobilnál 9990től 2 éves hűséggel van ha jól láttam:)
Sztem decembertől:)
2/8 anonim válasza:
Vegyél Sciphonet!Nincs benne gps, meg wifi se, viszont nem sokkal roszabb és dual simes ;)
3/8 A kérdező kommentje:
kösziii!:) de mi az a sciphone???
2009. nov. 22. 20:12
6/8 A kérdező kommentje:
jajj nem! bocsánat dwe én nem akarokb ilyen kínai utánzatokat! Én APPLE IPHONEra vágyoM!!!
2009. nov. 23. 16:57
7/8 anonim válasza:
jól is teszed.semmi köze nincs ennek a sciphonnek vagy minek az iphonehoz.nekem volt mind2.ég és föld.nem véletlenül a különbség árban is...bár nem tudom most mennyibe mozognak ezek a kamuphoneok de kb 1 évvel ezelőtt 30-35 közt voltak és én szerintem fele ennyit ért...a kérdésre válaszoljak,pontosan nem tudok:) de nemsokára tuti,hogy lényegesen lentebb fog menni az áruk mert jön ki a legeslegújab...és ilyenkor mindig nagyot zuhannak a régebbi modellek.amúgy lehet veszek én is megint egy iphonet:) legjobb telóm volt pedig volt rengteg drága telóm de ez sokkal jobb a többinél...
8/8 anonim válasza:
pfhú nehogy már kínait vegyél !
méghogy nem sokkal roszabb ????
úristen, én két gémkapocsbol meg egy kijelzőböl jobbat csinálok mint az a kínai utánzat !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!