Milyen telefont ajánlanátok?
Életem első érintőképernyős telefonja (Samsung Galaxy Gio) 1,5 év után megadta magát. Karácsonyra venni akarok egy másikat, de nem vagyok benne biztos hogy az érintőképernyős lenne a legmegfelelőbb, mivel a Gio-mnál is érintőproblémák voltak (lassú volt, lefagyott, sokszor nem reagált). Így valami modern gombosra gondoltam, ami legalább annyit tud mint a Gio. Ki is néztem a BlackBerry 9900-at de azt sajnos nem engedhetem meg magamnak (nagyon drága). De valami hasonló kaliberű telefont tudnátok ajánlani?
Vagy esetleg van valakinek valamilyen jó tapasztalata egy bizonyos telefonról?
(Nem tudom, hogy ez számít-e de Telenoros vagyok, így valószínű onnan vennénk/rendelnénk telefont.)
Nincs jobb fajta klón. Vannak amik számok alapján azok de mindnek van valami rettenetesen idegesítő vagy zavaó hibája és az élettartama is nagyon kevés.
BlackBerry úzleti telefon, telefonálni és irodai célokra való, ha ezekre vvan szükséged akkor jó választás lehet ha nem akkor érdd be egy olcsóbb droidos, vagy WP-s telóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!