Komoly érveket szeretnék arról, hogy melyik telefont válasszam a 4 közül? Szerintetek melyik a legjobb? Tapasztalatok? Vélemények? Melyiket miért ne?
Figyelt kérdés
LG G2
HTC ONE
Nokia Lumia 925
Iphone 4S
Én leírom a dilemmám: Lg G2 azért nem annyira,mert elég drága még 100felett,és a külseje se túl megnyerő.
HTC ONE, szuper lenne,kivéve,hogy a kamerája nagyon béna!!
Nokia Lumia 925, ronda külsőleg,és az előzőekhez képest le van maradva.
Iphone 4S ,gyönyörű a külseje,de a tudás igen csak gyenge!
Vagy tudtok valamit javasolni ami szerintetek nekem megfelelne? Jó külső mint a HTC One-nak vagy Iphonnak,jó kamara mint a Lumniának és jó teljesítmény mint Lg-nek,és 80ezernél azért ne nagyon legyen több.
2013. dec. 4. 18:02
11/13 A kérdező kommentje:
ja amúgy nekem a nexus egyáltalán nem tetszik.
na még megnézek htc felvételeket, mert szerintem az lenne a legjobb. de ha tényleg ronda képeket csinál akkor nem veszem meg
2013. dec. 4. 18:38
12/13 A kérdező kommentje:
nagyon sokat használom a telefonom emiatt is tartózkodok iphontól mert azt tudom,hogy nagyon nem bírja az akksija. amire használom,netezés,böngészés,fényképezgetek és azt megosztom,sokat telefonálok,jegyzeteket töltök rá,dokumentumokat szoktam olvasni,puskázok is velexD :D zenét is telón hallgatok ,eddig androidos rendszerem volt,őszintén nem vagyok oda érte,bár az iphonos rendszer még annyira se jön be.De azt is tudom,hogy Winhez meg alig van alkalmazás,szóval király :D
2013. dec. 4. 18:44
13/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem HTC One lesz.néztem képeket és van,hogy szebbet csinál mint a többi.pedig csak 4MP a kamerája! Engem meggyőzött!! :) bár akinek van vagy volt ilyen telefonja megoszthatja tapasztalatait :D
2013. dec. 4. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!