LG kp500 bővíthetőségéről mit kell tudni?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy ha veszek bele egy 8gb-os memória kártyát, akkor az mennyire lassítja be a telefont?2009. nov. 22. 15:02
1/4 anonim válasza:
Nekem ilyen telóm van... 8 gb os karival, és nekem televan majdnem... van rajta egy csomó film, meg zene, és egyáltalán nem lassult le...
rem segítettem
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Csak most szeretnék rendelni kártyát, és nem voltam benne biztos hogy rendeljek-e 8gigásat. :)
Köszönöm a segítséget! ;)
2009. nov. 22. 16:18
3/4 anonim válasza:
Szijja megint...
Ide válaszolok, mert ide egyszerübb....
KINGSTON memkártyám van és a teloba microSD kell :)
4/4 anonim válasza:
Nekem se lassult be,de akkor érdemesebb többet kiadni egy MicroSDHC feliratú kártyáért.Nekem is olyan van.Kingston.Na azzal tuti nem lassul le.Sima microsd-vel talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!