Adroidos telefon memóriakártya csatolása PC-hez wifin keresztül?
Szóval kellene nekem egy nagyon egyszerű program tellóra és pc-re.
Hazajövök a telló automatikusan felmászik a wifimre.
Leülök a gép elé megnyitom a Total Commandert és ott legyen nekem a telefon memóriakártyája külön meghajtóként.
Ez lenne a legtutibb van ilyen vagy ehhez hasonló megoldás?
Wifin szeretnék mozgatni fájlokat a telefon belső mappái és a PC között a lehető legegyszerűbben.
Lehetőleg nem böngészőbe megnyithatós ilyesféle program kell.
Előre is köszönöm.
Samba. Hálózati helyként jeleníti meg a telefont a pc-n.
Egyetlen kehe, hogy kell hozzá root.
Dehigy kell root! FTPn keresztul meg lehet osztani barmelyik mappat a telefonon. En wellftp nevu appot hasznalom, elinditot, egybol inditja a servert is a telon es gepen mondjuk total commander ftp kliensevel ra tudsz csatlakozni, latod a mappakat meg mindent tudsz csinalni. Annyi h ilyen elonezeti kepek nem mennek. De van olyan FTPs progi, hogy a telefonnal kiszamoltatja az elonezeti kepeket es az asztali gepeden meg latod, ha az apphoz tartozo spexiaspeciális progit hasznalod. De nekem pl eleg a total commanderes megoldas is, mert az a legegszerubb.
Amugy pl a telo kamerajanak a kepet is meg lehet osztani ilyen ezer eves halozati protokollok hasznalataval, es ugy pl webkamerakent is tudod hasznalni a telot.
FTP Szervert használom amikor kell elindítom.
Próbáltam előtte a sambát de nehézkésen ment állandóan bekelett neki állítani hogy az sd-t is mutassa a hálón.
Meg az elején soor lefagyott kiakadt stb... meguntam.
FTP Szerver elindít 1 nyomás és voálá minden tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!