Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Adroidos telefon memóriakártya...

Adroidos telefon memóriakártya csatolása PC-hez wifin keresztül?

Figyelt kérdés

Szóval kellene nekem egy nagyon egyszerű program tellóra és pc-re.

Hazajövök a telló automatikusan felmászik a wifimre.

Leülök a gép elé megnyitom a Total Commandert és ott legyen nekem a telefon memóriakártyája külön meghajtóként.

Ez lenne a legtutibb van ilyen vagy ehhez hasonló megoldás?

Wifin szeretnék mozgatni fájlokat a telefon belső mappái és a PC között a lehető legegyszerűbben.

Lehetőleg nem böngészőbe megnyithatós ilyesféle program kell.

Előre is köszönöm.

2013. dec. 3. 22:27
 1/4 Wadmalac ***** válasza:

Samba. Hálózati helyként jeleníti meg a telefont a pc-n.

Egyetlen kehe, hogy kell hozzá root.

2013. dec. 4. 11:52
 2/4 anonim válasza:

Dehigy kell root! FTPn keresztul meg lehet osztani barmelyik mappat a telefonon. En wellftp nevu appot hasznalom, elinditot, egybol inditja a servert is a telon es gepen mondjuk total commander ftp kliensevel ra tudsz csatlakozni, latod a mappakat meg mindent tudsz csinalni. Annyi h ilyen elonezeti kepek nem mennek. De van olyan FTPs progi, hogy a telefonnal kiszamoltatja az elonezeti kepeket es az asztali gepeden meg latod, ha az apphoz tartozo spexiaspeciális progit hasznalod. De nekem pl eleg a total commanderes megoldas is, mert az a legegszerubb.

Amugy pl a telo kamerajanak a kepet is meg lehet osztani ilyen ezer eves halozati protokollok hasznalataval, es ugy pl webkamerakent is tudod hasznalni a telot.

2013. dec. 28. 00:50
 3/4 anonim válasza:
De amugy ha jaratod a fileservert a telon akkor az az akksit hamar le fogja szivni.
2013. dec. 28. 00:52
 4/4 A kérdező kommentje:

FTP Szervert használom amikor kell elindítom.

Próbáltam előtte a sambát de nehézkésen ment állandóan bekelett neki állítani hogy az sd-t is mutassa a hálón.

Meg az elején soor lefagyott kiakadt stb... meguntam.

FTP Szerver elindít 1 nyomás és voálá minden tökéletes.

2013. dec. 29. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!