Melyik telefont válasszam 40 000 forint körül? (én ezeket néztem ki)
Figyelt kérdés
nokia lumia 520
htc desire 200
zte blade V
samsung galaxy trend
samsung galaxy ace 2
gigabyte gsmart roma r2
LG E460 Optimus L5 II
Szerintetek melyik lenne a jobb ebben az árban, előre is köszi
2013. dec. 3. 18:20
2/11 anonim válasza:
Belenézve néhányba, egyik sem éri meg az árát. Ilyen árkategóriában (10ezerrel drágábban), az Xperia M vagy L (de inkább utóbbi) éri meg.
3/11 anonim válasza:
Galaxy S Advance is belefér, Android téren az összes felsoroltnál jobb. A Nokia Lumia 520 is kb. az a szint, a kérdés hogy nem-e zavar hogy ha bármi bajod van vele, itt kell megkérdezned, mert a WP8 nem túl elterjedt.
4/11 anonim válasza:
nem-e... magyar nyelv..
advance 20-at sem ér...
lumiát meg csak akkor ha 30körül van, 40-et az sem ér
5/11 A kérdező kommentje:
az öcsémnek lenne, főleg játékra úgyhogy inkább androidos kellene :) (11éves)
2013. dec. 3. 18:33
7/11 anonim válasza:
Ezeken csak ilyen Fruit Ninja féle játékok futnak max.Szerintem is inkább rakj hozzá még aztán Xperia L.
8/11 A kérdező kommentje:
40 000 a max:)
2013. dec. 3. 20:21
9/11 anonim válasza:
Sony Xperia Go 40000 és még vízálló is, úgyhogy ha nagyon hozzá nő az új telefonja, még a kádban is tudja használni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!