Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van esély vagy kuka?

Van esély vagy kuka?

Figyelt kérdés
Kimostam a telefonom(s2) ha kiszáritom még van esély h müködjön vagy már most dobhatom ki???
2013. dec. 3. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem használtad miután kimostad akkor talán van rá esély.Szedd szét amennyire tudod és rakd be egy tál rizsbe egy hétre.Utána rakd össze és reménykedj.
2013. dec. 3. 18:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak az akksit tudom kivenni...és miért pont rizs???használni hogy is tudtam volna????csöpögött belöle a víz...
2013. dec. 3. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert a rizs elszívja a nedvességet, szerinted miért mondja?
2013. dec. 3. 18:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom....ezért kérdezem...ugy érzem beléptem azon nők táborába akik csak kivül barnák,belül full szőkék:(((
2013. dec. 3. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 XD
2013. dec. 3. 18:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Sose fordult elő velem ilyen,miota telefonom van,ráadásul ezt meg most kaptam még ki sincs fizetve teljesen:(((
2013. dec. 3. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nézz a neten videókat, hogy lehet teljesen szétszedni, és szed(es)d szét. Az alaplapot (a zöld színű műanyag, rajta sok kis alkatrészel) tedd egy hétre egy tál rizsbe, szobahőmérsékleten, napfény közvetlenül ne érje. Ennyit tehetsz.
2013. dec. 3. 18:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi,csak szerintem olyan mini csavarhuzom sincsen ami ehhez kéne:(
2013. dec. 4. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!