Mi a véleményetek a Samsung s 3250-ről?
Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem,hogy dolgozgattam,megtetszett a telefon,meg szeretném venni,de előtte kíváncsi lennék a véleményekre.Érintőképernyős és mégis olcsónak mondható.Megéri megvenni?Tapasztalat?Vagy inkább vegyek másmilyent?Ha igen hasonló árban (30-40 ezer Ft) körül melyik lenne jobb?
A válaszokat előre is köszönöm!
2009. nov. 22. 09:58
1/5 A kérdező kommentje:
Bocs, s5230-ról beszélek :)
2009. nov. 22. 10:04
2/5 anonim 

válasza:

van egy két ismerösömnek és azt monták h megéri :)
4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyenem van, és nagyon tetszik, de sajnos könnyen megkarcolódik, nekem 3 karcolásnyom van rajta :(
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi így utólag is,megvettem még decemberben,de elhagytam februrában..AMúgy nekem nem jött be,nem érte meg a 38 ezret..Nem a teelfonért sírtam mikor elhagytam hanem azért mert basz0tt sok pénzt adtam ki érte. :D Na jó nem sírtam,képletesen értettem.
2010. máj. 19. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!