Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vegyem meg? Samsung...

Melyiket vegyem meg? Samsung s5230 vagy LG kp502?

Figyelt kérdés
esetleg valamiben külömbözik a két telefon vagy csak a gyártó más ? légyszi minnél hamarabb írjatok..előre is köszi :)
2009. nov. 22. 00:48
 1/5 anonim válasza:
100%

Én mindenképp a Samsung Start (S5230) javasolnám. Nekem már csak fogásra is jobbnak tűnik (anyagminőség, összerakottság); de az operációs rendszere is sokkal inkább felhasználóbarát, szerintem sokoldalúbb, nekem jobban bejön. A vonalminőség fantasztikus (ahogy kell).

Egyébként a kettő kb. ugyanannyi és ugyanaz a célközönsége. A Starból azért több fogy. Mi is ezt választottuk, ezzel 4-ből 3 telefon Samsung (Omnia, Star, L700), és mindhárom kifogástalan. Ellenben az LG Chocolate és Moto RAZR korábban nagyon leszerepelt. Persze a Cookie is biztosan jó, de ha választani kéne, inkább ráfizetnék az S5230-ra.

2009. nov. 22. 09:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Samsung S5230 :)

Páromnak is ilyen van és nagyon jó készülék, csak ajánlani tudom!

2009. nov. 22. 11:05
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) téll gyorsak voltatok ;) :)
2009. nov. 22. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:
s5230
2009. nov. 24. 16:40
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen .. megvettem az S5230-at ..:)

valóban remek..köszönöm a segítségeteket :)

2009. dec. 7. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!