Hogyan oldható meg, hogy egy youtubeon található zene legyen a mobilomon a csengőhang?
A hangfelvevővel próbáltam, de borzasztó minőségű zaj lett az eredmény.
Internetezni pedig nem akarok a telefonon, mert biztos egy rakás pénz lenne.
Ilyen plusz kütyüket, kábeleket nem kaptam hozzá, hogy mondjuk a számítógéphez csatlakoztathassam.
Ilyen esetben hogyan varázsolhatok át egy zeneszámot?
youtube-mp3(pont)org
letöltöd mp3-ban rámásolod a telefonodra, ott pediglen beállítod cs.hangnak
Wifiről hallottam, de nem tudom hogyan használható...
Azt tudom, hogy a wifi ingyenes. De hogy tudom beállítani a telefonon, hogy csak ingyenes wifin keresztül hozza be az internetet és ne valami fizetős net legyen, amit majd a t-mobil kiszámláz...???
bluetooth?? Azt is hogy, ha a gépemre van letöltve a zene???
Egyszer raktak a telefonomra buetooth-val valamit, de azt úgy, hogy két mobiltelefont raktak egymáshoz közel. Asztali számítógépről hogy megy ez?
Nyilván a mai tinigyerek nem tudnak élni okos telefon nélkül. Nekem valóban nincs rá szükségem, az eszemet a fejemben hordom. Telefonálásra viszont kell a HAGYOMÁNYOS mobil, csakhogy amim van, abban iszonyú gáz csengőhangok vannak. Épp ezért életemben először és talán utoljára, szeretném megoldani a kérdésben vázolt feladatot.
Hozzáértő értelmes emberek válaszát várnám, ha van egyáltalán ilyen ember! Neki előre is köszönet. Más pedig ne fárassza magát felesleges hozzászólásokkal!
De elvileg lehet a telefonnal netezni! Nem hinném, hogy ez nyomógomb kérdése lenne. Egyébként igen, nyomógombos, különben nem vettem volna meg. Még külön ikon is van pl a facebookra, twitterre, origora, meg még van ott pár dolog, hogy közvetlenül elérhető legyen. (Bár ezeket legszívesebben letörölném, hogy véletlenül se menjek bele.)
Szóval 100%, hogy internetezésre valamilyen szinten alkalmas.
Bluetooth is van rajta, alkalmas lenne arra is, mondjuk nem tudom használni (épp EZÉRT IS született meg a kérdés), és ott jelenleg az olvasható, hogy nincs elérhető bluetooth partner.
A kulcsszavakat pedig azért írtam be, hogy aki ért hozzá, lehet két lépéssel lerövidíthetem a magyarázatát, mert gondolom az sem mindegy, hogy milyen félefajta készüléken kell megoldani a feladatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!