12 éves fiúnak milyen okostelefont vegyek ajándékba?
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 13:27
11/13 TaKy99 válasza:
#10-es. El tudom fogadni, ha tévedek, vagy tévesen vagyok informálva.
De akkor legalább valami konkrét indokot, vagy legalább egy teszt linkjét, ahol leírják, hogy rossz légyszíves.
Mert ezzel a benyögéssel csak úgy hangzik az állításod, mintha Nokia fan lennél, vagy haragudnál a Sony-ra...
12/13 anonim válasza:
Nem mondtam h nem tudod elfogadni.
Mert túlárazott. Olyan, mint egy feltupírozott Tipo. Rossz hardver (MSM7227A CPU, Adreno 200), még rosszabb kamera (az árához viszonyítva).
13/13 anonim válasza:
Erősítem a 10-es véleményét, a Sony Xperia E nem valmi jó telefon. Sokan vitték vissza az üzletekbe olyan problémával, hogy a készülék teljesen kifagyott, illetve egy levétel után a hátlap recseg-ropog. Ha jól tudom akkor a vodafone-nál most van olyan akció, hogy 3000ft feltöltéssel 12-13 eter ft- ért elhozhatod kártyásan a Samsung Galaxy Y-t. Szerintem ez így elég jó lenne, biztos örülne neki. Egyik ismerősömnek ilyen készüléke van és azt mondta a 290mb körüli RAM-al gyorsabb mint az én 445mb-os RAM-al rendelkező készülékem. Szerintem első telefonnak jó lenne a Galaxy Y. De a Telenornal meg valami olyasmi akció van, hogy kártyásan 5000ft feltöltéssel 15 ezer ft körül hozhatod el az egyik HTC készüléket, azt viszont, hogy melyiket pontosan, azt nem tudom. Remélen tudtam segíteni, de az Xperia E-t nehogy megvedd. :) Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!