Valaki lécci segítsen! Nem működik a mobilom, vlmit kitöröltem és eltűnt minden! Mi lehet a baj? Leírom mit csináltam.
Kitörölted a launchert.
A beállításokat eléred az értesítési sávból?
Akkor bluetooth-on küldj át egy másik telefonról egy akármilyen launcher apk-t, és azt az átküldés után megnyithatod az értesítési sávból.
uuu basszus tényleg emlékszem is hogy azt kitöröltem :S
az a baj hogy nincs közvetlen senki itt akinek lenne ilyen a telóján :S szerinted ha szervízbe beviszem megcsinálja vlki nekem? és mivel hard reseteltem, ami sd kártyámon van az vajöon megmaradt? nagyon köszönöm egyébként a választ, tisztára kétségbe estem hogy nem tudok új telót venni ...
Szofveresen nehéz kukázni egy telefont, ne aggódj.
Ha van a családodban bluetooth-os telefon, akkor csak az sd kártyájára vagy a telefonmemóriájába másold fel ezt:
vévévépontzippysharepontkom/v/58811637/file.html
Bluetoothon pedig küldd át a telefonodra, ha az értesítési sávból betudod kapcsolni a bluetooth-t.
A hard reset nem nyúl az sd kártyához, attól nem kell félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!