Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az alcatel jó telefonmárka?

Az alcatel jó telefonmárka?

Figyelt kérdés
tudnátok mondani nekem olyan telefonokat (nem csak alcatel)amik nagyok (4,7"-tól), okosak és nem drágák? max 40.000-ig
2013. nov. 29. 14:12
 1/5 anonim válasza:
Leirkálok neked telefonokat úgy hogy rákerestem a neten és te letörlöd a válaszomat?
2013. nov. 29. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ennyi van. Nagyok, "okosak" és olcsók. Csak éppen egyik sem éri meg az árát.

2013. nov. 29. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:

első, én nem töröltem le a válaszodat, tegnap óta most jöttem fel először, nem tudom hova lett a válaszod, ha letudnád írni még1szer, megköszönném, mert én nem láttam.

második, köszönöm!

2013. nov. 30. 08:46
 4/5 anonim válasza:

Első vagyok!!

Szóval akkor leirom újra :D ...

Alcatel OT IDOL(4,7" érintőkijelzésű , de 40.000 felett van , TALÁN Ő VAN ABBA AZ ÁRKATEGORIÁBA HOGY "NAGY" DE EHEZ KÉPEST EZ AZ ÁR JÓ .MERT NEM IGAZÁN FOGSZ 40.000FT ÉRT 4,7" TELEFONT TALÁLNI AMI OKOS IS .

Alcatel M Pop (kb.40.000ft körül kapható , de csak 4" érintőkijelzésű)

HA VISZONT MEGFOGADOD A TANÁCSOMAT HOGY INKÁBB RAKJ HOZZÁ MÉG EGY 20.000-30.000 ÉS AKKOR MÁR NAGYOBB A LEHETŐSÉG HOGY MEGTALÁLOD AZ "ÁLOM" TELEFONODAT:D

Akkor irok pár olyat is,ha esetleg meggondolod magadat;):

LG Optimus L9 (kb olyan 50.-60.000től kapható)

Nokia Lumia 625 ( 50.-70.000 között van).

HA VISZONT ÚGY VAGY VELE HOGY A LEGKEVESEBBET SZERETNÉD HOZZÁ TENNI MÉG ÉS LEGYEN 4,7" AKKOR A Alcatel OT IDOL AJÁNLOM NEKED (amit először leirtam)

(ÉN CSAK AZ INTERNETEN LÁTOTT ÁRAKBÓL TUDTAM NEKED IDE IRNI TELEFONOKAT SZÓVAL HA VAN AMI TÖBB V. KEVESEBB <ÁRA> AZÉRT NE HIBÁZTASS ENGEM ,ESETLEG NÉZD MEG EZEKET TE IS AZ INTERNETEN )

További szép napot!:)

2013. nov. 30. 10:52
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom!:)
2013. nov. 30. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!