Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy S4 vs iPhone 5S?

Galaxy S4 vs iPhone 5S?

Figyelt kérdés

2013. nov. 28. 21:22
1 2 3
 21/26 b95 ***** válasza:

azért vicces olvasni, hogy mit össze nem hordanak itt egyesek... :D

mondjuk az ilyen kérdéseknek más értelme nem is nagyon van, mint mosolyogni rajtuk.

2013. dec. 20. 22:38
 22/26 A kérdező kommentje:
# 21: Szerinted melyik a jobb?
2013. dec. 21. 11:57
 23/26 b95 ***** válasza:

szerintem sok értelme nincs az összehasonlításnak, mert mindenkinek mások az igényei.

Aki a nagyobb képernyőt kedveli, annak inkább a Samsung.

Aki a minőségibb anyaghasználatot részesíti előnyben, annak az iPhone.

Akinek nincs pénze iPhone-ra, annak a Samsung.

Aki már egy rakás cuccot vett iTunes-on, annak az iPhone.

Vagy aki egy csomó mindent vett a Google Play-en, esetleg a Samsung Apps-on, annak inkább a Samsung.

Akinek életbevágóan fontos, hogy legyen a telefonon fájlkezelő, annak a Samsung.

Akinek fontos az AirPlay vagy AirDrop támogatás, annak az iPhone.

Akinek fontos az NFC, annak a Samsung.

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos van sok másik szempont is, amiben össze lehet hasonlítani a kettőt, de ezek kb. a legfontosabbak.

Én személy szerint egyiket se venném, mivel az én igényeimnek a WP 8 tud(na) a leginkább megfelelni, azon belül is vagy a Lumia 920 vagy a Lumia 1520, mivel csak ebben a kettőben van beépített indukciós töltő. (a többihez vagy külön hátlap kell, vagy egyáltalán nem is lehetséges.)

Mondjuk ha jövő karácsonyra lemegy az 1520 ára kb. 90-100k-ra (ahogy a 920 ára is lement 200-ról 90-re szűk egy év alatt), akkor valószínűleg azt fogom megveni.

2013. dec. 21. 14:44
 24/26 anonim válasza:
17.én vettem S4 azòta nagyon megbàntam.A telefon 10perc jàtek utàn eszméletlenűl felmelegedett,kb 2 hét alatt 2× fagyott le,semmi extràkkal nincs tele letöltve csak 1-2 alap dolog.persze vissza viszem nyilvàn kapok màsikat,de semmi nem garantàlja,hogy az jobb lesz.Nem volt mèg almàm de most szerintem lesz.
2014. jan. 29. 16:38
 25/26 anonim ***** válasza:
hidd el sokkal jobb lesz. az s4-en is ugyanaz a gagyi rendszer fut mint 30eFt-os sz.ron...
2014. jan. 29. 22:29
 26/26 b95 ***** válasza:
Ez szerintem sokkal inkább a Samsung hibája, nem az Androidé. Én azt mondom, próbáld ki más gyártó telefonját, pl. Az LG G2-t.
2014. jan. 30. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!