Mondanátok nekem télleg JÓ telefonokat?
"nekem a sony-k nem jönnek be mert nem olyan könnyen kezelhetők mint a samsungok, és az érintőképernyőjük se olyan jó"
Hogy micsoda? Akármilyen indokot mondhattál volna, de pont két teljesen alaptalan hülyeséget írtál.
Amúgy Nexus 4 a legjobb ennyiért, utána Xperia SP.
Nincs azzal baj, ha valaki jobban szereti a Samsung-ot, de legalább valami értelmes indokot mondana.
Ha azt mondja, hogy jobban tetszik neki a TouchWiz, akkor azt elfogadom. Megérteni nem értem, mert valami vicc, ahogy kinéz a TouchWiz, de ízlések és pofonok, 7+ milliárd emberből nem meglepő, hogy nem mindannyiunknak ugyanaz tetszik.
Vagy ha azt mondja, hogy jobban tetszik neki a Samsung telefonok dizájnja, vagy millió egyéb okot mondhatott volna, csak ne pont azt, hogy egy Sony-t nehezebb használni, meg hogy az érintőképernyőjük sem olyan jó (utóbbi esetén meg ha a kijelzőre gondolt, akkor azt kellett volna írnia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!