Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a baja? Mit tegyek?...

Mi lehet a baja? Mit tegyek? Sony Ericsson W380i készüléket vásároltam 2009. március 30-án.

Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja azt csinálja, hogy a memokártyát nem érzékeli, mert azt jelzi, hogy a memóriakártyán nincsenek fájlok. Ilyenkor 1-2 ki- és bekapcsolom, aztán visszaáll minden a "régire", újra érzékeli a zenéket, képeket.
2009. nov. 21. 10:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Két Sony Ericssonom volt, ugyanezt is csinálta + még le is fagyott. Viszzaálltam a Nokiára, azóta nincs gond. Itt nem segít a szoftver újratelepítés sem meg semmi más. Ez a teló sokat tud, kevés pénzért de annak ez az ára, hogy nem stabil.
2009. nov. 21. 10:47
 2/2 anonim válasza:
nekem is ilyen telom van és ugyan ezt csinálja nekem is !!ezzel nem tudsz mit csináli ezeknek ilyen hibája van nincs mit tenni mindenkinek elromlik 2 hónap után a külső kijelzője is !!viszont jó zenehalgatásra......
2011. febr. 25. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!